Čišćenje osetljive kože lica je prvi i neizostavni korak u postizanju idealne kože. Ove godine Vichy predstavlja novu i poboljšanu Purete Thermale liniju uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u trenutak pravog uživanja – i tokom i nakon čišćenja. Linija ima dva noviteta: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje kožu neguje i u kontaktu sa vodom se pretvara u mleko za efikasno uklanjanje šminke sa lica i očiju, i novi Purete Thermale sveži gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja za trenutan osećaj svežine. Proizvodi linije Purete Thermale predstavljaju idealne proizvode za čišćenje za sve tipove kože, čak i osetljivu.

Kako bismo bolje razumeli očekivanja žena kada govorimo o čišćenju osetljive kože lica, Laboratorije Vichy su sprovele veliko istraživanje na uzorku od 1400 žena* širom sveta. Istraživanje je ukazalo na tri ključne činjenice: Čišćenje je više od “samo čišćenja kože”. Za žene je to ključni korak u njihovoj rutini nege koji predstavlja izvor lepe, zdrave i idealne kože.

Vichy Purete Thermale 4 water Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Potrebe se menjaju iz dana u dan, zavisno od svakodnevnog života. Ujutru i uveče, žene biraju svoje proizvode za čišćenje lica u skladu sa potrebama tog dana: od brzog rešenja za uklanjanje šminke do trenutka uživanja uz dubinsko čišćenje kože od zagađenja, mrtvih ćelija i sebuma, kada imaju osećaj da je njihova koža pogođena štetnim uticajima okoline. Čišćenje kože je čulno iskustvo. Žene su u stalnoj potrazi za proizvodima za čišćenje koji pružaju osećaj prijatnosti pri korišćenju. Izuzetno cene trenutak kada se posvete svojoj koži i pruže joj osećaj prijatnosti i zadovoljstva u najčešće brzom i iscrpljujućem dnevnom rasporedu.

*Ideal skin istraživanje, 400 žena + upotreba & stav istraživanje, 1000 žena

Vichy Purete Thermale 4 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Većina njih tvrdi: “Ritual čišćenja kože lica je poseban trenutak uživanja za dugoročnu dobrobit naše kože”. Upravo zbog toga Vichy je razvio liniju Purete Thermale i ove godine predstavlja proizvode u novom i još boljem ruhu kako bi odgovorio na individualne potrebe svake žene:

Uklanjanje šminke

Novo Purete Thermale micelarno ulje je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom – kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog zadovoljstva. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči.

Vichy Purete Thermale OIL 562x1024 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože
Comments