Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

1/2

Čišćenje osetljive kože lica je prvi i neizostavni korak u postizanju idealne kože. Ove godine Vichy predstavlja novu i poboljšanu Purete Thermale liniju uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u trenutak pravog uživanja – i tokom i nakon čišćenja. Linija ima dva noviteta: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje kožu neguje i u kontaktu sa vodom se pretvara u mleko za efikasno uklanjanje šminke sa lica i očiju, i novi Purete Thermale sveži gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja za trenutan osećaj svežine. Proizvodi linije Purete Thermale predstavljaju idealne proizvode za čišćenje za sve tipove kože, čak i osetljivu.

Kako bismo bolje razumeli očekivanja žena kada govorimo o čišćenju osetljive kože lica, Laboratorije Vichy su sprovele veliko istraživanje na uzorku od 1400 žena* širom sveta. Istraživanje je ukazalo na tri ključne činjenice: Čišćenje je više od “samo čišćenja kože”. Za žene je to ključni korak u njihovoj rutini nege koji predstavlja izvor lepe, zdrave i idealne kože.

Vichy Purete Thermale 4 water Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Potrebe se menjaju iz dana u dan, zavisno od svakodnevnog života. Ujutru i uveče, žene biraju svoje proizvode za čišćenje lica u skladu sa potrebama tog dana: od brzog rešenja za uklanjanje šminke do trenutka uživanja uz dubinsko čišćenje kože od zagađenja, mrtvih ćelija i sebuma, kada imaju osećaj da je njihova koža pogođena štetnim uticajima okoline. Čišćenje kože je čulno iskustvo. Žene su u stalnoj potrazi za proizvodima za čišćenje koji pružaju osećaj prijatnosti pri korišćenju. Izuzetno cene trenutak kada se posvete svojoj koži i pruže joj osećaj prijatnosti i zadovoljstva u najčešće brzom i iscrpljujućem dnevnom rasporedu.

*Ideal skin istraživanje, 400 žena + upotreba & stav istraživanje, 1000 žena

Vichy Purete Thermale 4 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Većina njih tvrdi: “Ritual čišćenja kože lica je poseban trenutak uživanja za dugoročnu dobrobit naše kože”. Upravo zbog toga Vichy je razvio liniju Purete Thermale i ove godine predstavlja proizvode u novom i još boljem ruhu kako bi odgovorio na individualne potrebe svake žene:

Uklanjanje šminke

Novo Purete Thermale micelarno ulje je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom – kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog zadovoljstva. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči.

Vichy Purete Thermale OIL 562x1024 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Editors choice