Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

1/2

Čišćenje osetljive kože lica je prvi i neizostavni korak u postizanju idealne kože. Ove godine Vichy predstavlja novu i poboljšanu Purete Thermale liniju uz koju se svakodnevni ritual čišćenja lica pretvara u trenutak pravog uživanja – i tokom i nakon čišćenja. Linija ima dva noviteta: Purete Thermale micelarno ulje za čišćenje lica koje kožu neguje i u kontaktu sa vodom se pretvara u mleko za efikasno uklanjanje šminke sa lica i očiju, i novi Purete Thermale sveži gel za čišćenje lica od nečistoća i zagađenja za trenutan osećaj svežine. Proizvodi linije Purete Thermale predstavljaju idealne proizvode za čišćenje za sve tipove kože, čak i osetljivu.

Kako bismo bolje razumeli očekivanja žena kada govorimo o čišćenju osetljive kože lica, Laboratorije Vichy su sprovele veliko istraživanje na uzorku od 1400 žena* širom sveta. Istraživanje je ukazalo na tri ključne činjenice: Čišćenje je više od “samo čišćenja kože”. Za žene je to ključni korak u njihovoj rutini nege koji predstavlja izvor lepe, zdrave i idealne kože.

Vichy Purete Thermale 4 water Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Potrebe se menjaju iz dana u dan, zavisno od svakodnevnog života. Ujutru i uveče, žene biraju svoje proizvode za čišćenje lica u skladu sa potrebama tog dana: od brzog rešenja za uklanjanje šminke do trenutka uživanja uz dubinsko čišćenje kože od zagađenja, mrtvih ćelija i sebuma, kada imaju osećaj da je njihova koža pogođena štetnim uticajima okoline. Čišćenje kože je čulno iskustvo. Žene su u stalnoj potrazi za proizvodima za čišćenje koji pružaju osećaj prijatnosti pri korišćenju. Izuzetno cene trenutak kada se posvete svojoj koži i pruže joj osećaj prijatnosti i zadovoljstva u najčešće brzom i iscrpljujućem dnevnom rasporedu.

*Ideal skin istraživanje, 400 žena + upotreba & stav istraživanje, 1000 žena

Vichy Purete Thermale 4 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Većina njih tvrdi: “Ritual čišćenja kože lica je poseban trenutak uživanja za dugoročnu dobrobit naše kože”. Upravo zbog toga Vichy je razvio liniju Purete Thermale i ove godine predstavlja proizvode u novom i još boljem ruhu kako bi odgovorio na individualne potrebe svake žene:

Uklanjanje šminke

Novo Purete Thermale micelarno ulje je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu, pretvara se u mleko i uklanja sa vodom – kako bi uklanjanje šminke postalo trenutak čulnog zadovoljstva. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura pretvara se u mleko u dodiru sa vodom i efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu i oči.

Vichy Purete Thermale OIL 562x1024 Vichy Purete Thermale: Čišćenjem do idealne kože

Editors choice