Brend Victoria’s Secret je za leto 2011. plasirao kolekciju za negu tela Attractions Bodycare Collection. Set za negu tela obuhvata losion, sprej, kremu i gel za tuširanje. Kolekcija je proizvedena u četiri različita mirisa: Wild One, Love Bitten, Glam Goddess, i Sweet Craving. Interesantan dizajn sa printom i čipkom je zaštitni znak za ovu cvetnu, voćnu i ženstvenu kolekciju.

Victorias Secrets Attractions Collection 3 Victoria’s Secret novi beauty i makeup proizvodi Victorias Secrets Attractions Collection 4 Victoria’s Secret novi beauty i makeup proizvodi

Ljubitelje šminke će obradovati Wild Tropics Summer Makeup Collection 2011. Victoria Secret predlaže tropske nijanse za letnju sezonu. Neki od proizvoda iz ove kolekcije su Baked Mineral senka za oči, korektor sa blagom formulom – Luminous Cheek & Face Highlighter, sjaj za usne i puder sa zaštitnim faktorom.

VS Wild Tropics Bronzer Allura Victoria’s Secret novi beauty i makeup proizvodi VS Wild Tropics Gloss Allura Victoria’s Secret novi beauty i makeup proizvodi

Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments