Revija brenda Victoria’s Secret jedna je od glavnih tema ovih dana, a prelepa lica i još zgodnija tela najpoznatijih manekenki odnosno “anđela” viđamo svuda i retko ko ne uživa u tim zanosnim prizorima. Provokativne, inovativne i nezaboravne kreacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnog, a nasmejane manekenke iznova inspirišu žene i devojke širom sveta, ne samo svojim izgledom već i tom specifičnom energijom i neizmernim samopouzdanjem koje dolazi uz taj posao.

Međutim, kada se svetla piste isključe i krila odlože, kada se naši omiljni anđeli spuste među nas obične ljude, da li i dalje izgledaju tako savršeno i besprekorno?

Evo nekoliko kombinacija koje predstavljaju njihove različite stilove oblačenja koje sa lakoćom možete i vi da ponesete i da hodate gradom kao pravi Victoria’s Secret anđeo.

Adriana Lima Victoria’s Secret anđeli: Šta nose kada skinu krila?

Adriana Lima je definitivno prva osoba koju treba spomenuti kada se radi o ovoj temi. Njen svakodnevni stil je prilično ležeran i jednostavan, ali to uvek nadoknadi neizmernom elegancijom koju ponese sa sobom na svaki crveni tepih ili pistu. Ono što nikad ne izostaje kod nje jeste osmeh.