Šarenilo boja nam se smeši sa svetskih modnih pista, a najnoviji make up proizvodi takođe odišu veselim tonovima. Ukoliko volite da eksperimentišete sa make up proizvodima i šminkanje doživljavate poput avanture, onda ćete biti oduševljeni kolekcijom “Love Me Wild” koju potpisuje Victoria’s Secret. Kolekcija je ograničena i dostupna, za sada, samo na internetu, ali vam svakako može poslužiti kao inspiracija.

senke za o i Victorias Secret Love Me Wild

Senke za oči upakovane su u originalnom stilu sa zebra printom, te ćete i nakon potrošene šminke poželeti da sačuvate ambalažu. Predstavljene su četiri različite nijanse: wild thing (nijanse ljubičaste i roze), sly (neutralni i crvenkasti tonovi), uninhibited (nijanse idealne za ,,smoky look’’) i night moves (nijanse zelene, braon i bež).

Rumenilo Victorias Secret Love Me Wild

Radiant Face Trio, rumenilo dostupno u četiri nijanse (Mate, White Hot, Captivate, In Deep) gde svako kombinuje tri boje za završni pečat na vašim obrazima.

ru evi Victorias Secret Love Me Wild

Kremasta formula ruževa će obeležiti sezonu pred nama. Takve su i četiri nijanse ove kolekcije (svetloroze, klasična nude, ljubičasta i nijansa narandžaste).


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Dok piše dopušta mašti da je vodi do najudaljenijih odaja uma, gde nastaju ideje inspirisane istorijom umetnosti i mode. Voli citat Audrey Hepburn: ,”I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”

Comments