Nema sumnje da su manekenke koje rade za ovaj brend među najpešim ženama na svetu. One su zgodne, atraktivne i imaju anđeosko lice, a kako vreme prolazi i one se fizički itekako menjaju. Za neke možemo reći da su poput vina – što starije to bolje izgledaju, na neke od ovih lepotica vreme uopšte nije ostavilo traga ali ima i onih čiji se izgled drastično promenio. Hajde da pogledamo kako su se neke od najlepših manekenki koje se ubrajaju u “Anđele” ovog liderskog brenda menjale tokom više decenija.

Tajra Benks

Kada pogledamo nekadašnje i sadašnje fotografije manekenke koja je slavu stekla devedesetih, primećujemo da su glavne promene na ovaj manekenki boja i dužina kose, ali i usne. Nekada je izgleda imala implante koji se kansije rešila.

tajra benks Victorias Secret modeli: Nekad i sad

Adrijana Lima

Ona jr prelepa i gde god da se pojavi prosto mami muške i ženske uzdahe. Adrijana Lima je zaštitno lice Victoria’s Secret brenda od 2000. godine, a nekada je imala manje grudi, bila je znatno mršavija nego danas, ali je duga crna kosa ostala i dan danas njen zaštitni znak.

adrijana lima Victorias Secret modeli: Nekad i sad
Comments