Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Najiščekivaniji i najspektakularniji modni događaj godine, revija brenda Victoria’s Secret, izgleda da više ne nosi te epitete. I to ne samo zbog toga što ove godine revija neće biti ni održana, već zbog toga što čelnici smatraju da im pod hitno treba neka promena, da moraju što pre bolje da se pozicioniraju i da se na drugačije načine približe kupcima. Mnogi će verovatno pozdraviti ovaj potez, zbog toga što većina uticajnih ličnosti godinama insistira na tome da im je i te kako potrebna promena, kojoj su se oni ne tako vešto odupirali.

View this post on Instagram

It’s the end of an era for #VictoriasSecret. After months of speculation, VS parent L Brands confirmed that a Victoria's Secret Fashion Show will not be held this year. “We think it’s important to evolve the marketing of Victoria’s Secret,” said Stuart B. Burgdoerfer, chief financial officer and executive vice president of L Brands, in a conference call. "[The show] was a very important part of the brand building of this business and was an important aspect of the brand and a remarkable marketing achievement. And with that said, we’re figuring out how to advance the positioning of the brand and best communicate that to customers." Full story at our link in bio. 📸: Matt Baron/ @shutterstocknow

A post shared by Footwear News (@footwearnews) on

Prvi modni šou ovog brenda prvi put održan je 1995. godine i regularno se održavao svake godine. Sve do ove. Ljubitelji ove revije i svi obožavaoci brenda sigurno su sa nestrpljenjem očekivali kraj godine kako bi na svojim malim ekranima posmatrali kako se najpoznatije manekenke šetaju u kupaćim kostimima i donjem vešu. Međutim, verovatno je bilo više onih koji su čekali ovu reviju kako bi i ove godine kritkovali sve ono što je godinama pre bio veliki problem.

View this post on Instagram

Victoria's Secret Show 1995

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Neuspeh brenda nije došao preko noći, niti su negativni i zajedljivi komentari uticali na to da se brend percipira drugačije. Mnogo je pogrešnih koraka zabeleženo prethodnih godina, a loše i nepotrebne situacije ređale su se jedna za drugom. Brend očigledno nije znao da postupi kako treba i napravljeni su propusti, koje će verovatno biti teško ispraviti i u godinama koje slede.

Najveći brend postao je vrlo popularan početkom 90-ih godina, a 2006. je verovatno godina najvećeg uspeha kompanije. Međutim, vremenom je je došlo do promene čelnih ljudi, koji su zahtevali neke druge stvari. Kvalitet je umnogome opao i kupci su to osetili, te su manje i počeli da posećuju radnje i da kupuju. I zvanični podaci govore da kompanija beleži ogromne gubitke još od 2015. godine.

Pored realnih gubitaka počele su da pristižu i neverovatno oštre kritike u vezi sa izgledom modela, ali i sa nepoštovanjem različitosti, kako na pisti, tako i generalno. Naime, ono što su svi primetili, čak i laici, jeste da su modeli svake godine bili sve “utegnutiji” i neprirodno mršavi. Brend je uporno seksepil povezivao sa vitkom linijom, koja je verovatno u toj meri bila i i dalje je nedostižna i nerealna mnogim ženama.

Editors choice