Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/3

Kada čelnici brenda Victoria’s Secret neku manekenku odaberu za lepoticu koja će prošetati godišnjom revijom ovog brenda, njen najveći san od tog trenutka postaje – nošenje anđeoskih krila. Priliku da ih do sada nose imali su najpopularniji Viktorijini anđeli, a iako na samoj reviji krila izgledaju potpuno glamurozno, njihovom izgledu prethodi mukotrpan rad i put koji nije nimalo jednostavno preći. Pogledajte kako nastaju krila koja nose Viktorijini anđeli.

Sama krila koja Viktorijini anđeli nose na revijama, najčešće izrađuju dizajneri brenda Victoria’s Secret, ali se neretko dešava da su za njihovu izradu zaduženi dizajneri kompanija koje sarađuju sa NASA. Upravo su oni ti koji mogu da učine da se krila rotiraju ili svetle.

viktorijini andjeli krila 1 Kako nastaju krila koja nose Viktorijini anđeli?

Krila su veoma laka – ali za one koje ih nose. Napravljena su tako da ih mogu nositi žene koje imaju jaka ramena i ruke, a upravo to su Viktorijini anđeli.

Takođe, krila koja nose Viktorijini anđeli često su izrađena tako da se štite od samog hodanja. Naime, s obzirom na to da su često veoma masivna, te se vrlo lako mogu slomiti, Viktorijini anđeli ih nose pod određenim uglom koji sprečava njihovo lomljenje.

Editors choice