Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/5

Čelnici brenda Victoria’s Secret nisu nas razočarali ni ove godine, jer je juče u Njujorku, na najspektakularniji mogući način proslavljen 20. rođendan ove seksi modne revije, koja iz godine u godinu privlači sve više pažnje. A kako i da ne privlači, kada nas svake godine čelnici ovog brenda potpuno oduševe – zvanicama na crvenom tepihu, izvođačima koji nastupaju na samoj reviji i, naravno, glamuroznim kostimima koje najlepše žene sveta nose na modnoj pisti. Stoga danas krećemo redom, a vi ne propustite da pogledate naš izveštaj sa ovogodišnje revije brenda Victoria’s Secret, koja će premijerno biti prikazana 10. decembra.

Baš kao što se i moglo očekivati, crvenim tepihom koji je prethodio reviji brenda Victoria’s Secret, prošetale su najpoznatije svetske zvezde, pa i izvođači koji su nastupali na jučerašnjoj reviji.

Pevačica Eli Goulding je za crveni tepih godišnje revije brenda Victoria’s Secret odabrala seksi haljinu sa leopard printom, koja je imala izreze sa obe strane.

victorias secret revija 1 Svi detalji sa ovogodišnje revije brenda Victorias Secret

Modna blogerka Kristina Bazan odlučila se za seksi crnu haljinu koja je pokazivala malo više kože nego što smo od nje to navikli.

victorias secret revija 2 Svi detalji sa ovogodišnje revije brenda Victorias Secret

Pevačica Selena Gomez, koja je bila jedan od izvođača na jučerašnjoj reviji, odlučila se za seksi izgled, te je ponela dugu crnu haljinu sa dubokim izrezom koji je dosezao do njenog kuka.

victorias secret revija 3 Svi detalji sa ovogodišnje revije brenda Victorias Secret

Kris i Kejtlin Džener došle su kako bi na podržale svoju ćerku Kendal Džener. Kris je za ovu priliku odabrala mini haljinu optočenu šljokicama, dok je Kejtlin nosila seksi crnu haljinu kreatorke Stele Makartni.

victorias secret revija 4 Svi detalji sa ovogodišnje revije brenda Victorias Secret

Tajson Bekford bio je odeven u skladu sa bojama ovog brenda, a na reviju je došao kako bi bio podrška svojoj devojci Šanini Šeik.

victorias secret revija 5 Svi detalji sa ovogodišnje revije brenda Victorias Secret

Editors choice