Da li ste spremne za glavnu ulogu? Većina devojaka je bar jednom zamislila svoje idealno venčanje, venčanicu i taj čuveni trenutak kada će sa svojim izabranikom stati pred oltar. Ali, scenario počinje zapravo malo ranije, kupovinom jedinstvenog i apsolutno savršenog vereničkog prstena koji je oblikovan samo za vas.

11 Pogledajte ovaj video: Život jednog prstena u 60 sekundi! 2 Pogledajte ovaj video: Život jednog prstena u 60 sekundi!

Verenički prsten je komad nakita koji ima vanvremenski značaj. Priča o njemu počinje još u 15. veku u Austriji, kada je rimski imperator Maksimilijan poklonio dijamantski prsten svojoj budućoj ženi Mariji od Burgundije, i time je zaprosio. Istorija je ispisala i da su se venčali za manje od 24 sata, a Maksimilijanov uspeh je postavio temelj tradiciji koja traje već više od 500 godina. Iako su se kroz vekove menjali, razvijali i usavršavali materijali, dizajn, gravura i vrsta kamenja od kojih su izrađeni, suština vereničkog prstena je ostala ista, a to je da predstavlja simbol vernosti i krunu odnosa između dvoje ljudi.

3 Pogledajte ovaj video: Život jednog prstena u 60 sekundi!
Comments