1/2

Ukoliko i same obožavate modu i uživate smišljajući nove, originalne stajlinge, onda znate da “krunu” svake dobre kombinacije čine upravo cipele i torba. Koliko god se jednostavno obukle, ovakav aksesoar koji je trendi i upadljiv lako će vam dati sasvim drugačiji izgled koji sigurno neće proći nezapaženo. A, što je još bolje, savršeni spoj cipela i torbi za sve prilike možete pronaći u Deichmann radnjama za manje od 5.000 dinara!

Coffee Time

Kako ćete drugačije provesti slobodno vreme nego tako što ćete sa najboljom prijateljicom otići na kafu i dobru partiju trača? A za takvu ležernu priliku, odgovaraće vam isto tako ležerna kombinacija. Jednostavne haljine su uvek pravi izbor, a “pečat” stajlingu daće preslatke bež mokasine sa kristalima (2.990 dinara) i torbica koja je u istom tonu (1.790 dinara). Kombinacija nežnih pastelnih boja odlična je za tople prolećne dane!

Casual Friday

Poslovne kombinacije često umeju da budu previše stroge i monotone i zato jedva čekamo prilike koje su opuštenije, odnosono, jedva čekamo onaj dan u nedelji kada se možemo obući sasvim casual i pokazati koliko smo kreativne kada je moda u pitanju. Za takav “ležerni petak” odaberite udobne, ali jako moderne plave mokasine (2.990 dinara) i šarenu “džak” torbu u plavim i belim nijansama (1.790 dinara) koja će vašu kombinaciju učiniti efektnom i primećenom. Uz upadljive aksesoare poput ovih, odaberite svedeniju garderobu i lako ćete ostaviti utisak dame od stila.

deichman slika Video: Napravi trendi kombinaciju za MANJE od 5,000 dinara

Golden Night Out

Kada nastupi vikend, zna se – izlazak na dobru žurku je obavezan. A kako biste zablistale, važan je i odličan stajling u kome ćete  se osećati dobro, ali i izgledati atraktivno i moderno. Sigurno ćete privući pažnju u simpatičnoj zlatnoj haljinici, a uz nju uklopite nežne salonke zlatnih nijansi (1.690 dinara) i bež torbicu (1.790 dinara) koja će “smiriti” sav taj sjaj.

deichmann 2 Video: Napravi trendi kombinaciju za MANJE od 5,000 dinara