Group 59 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Vikend Mapa Beograda

petak 14.6 - nedelja 16.6.

OTKRIVAMO KUL GRADSKE LOKACIJE KOJE ĆE OVOG VIKENDA BITI EPICENTAR DOBROG PROVODA.

Muzika uz koju volimo da plešemo, gastro čarolije novih mesta, ali i bogati kulturni sadržaji – sve to vas čeka u Beogradu, a na vama je samo da napravite planove!

WANNABE tim vas ovog vikenda vodi na premijeru predstave, u knjižaru u kojoj možete popiti kafu, intrigantan bar, kao i na zabavnu svirku.

backdoor 5 3 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Backdoor 5

Ovog vikenda posetite skriveni dragulj na adresi Simina 5, ispod Passengers Bara: Speakeasy Backdoor5. Potpuno drugačiji enterijer od koktel barova na koje ste navikli, ambijent je urađen u industrijskom stilu sa sofisticiranim detaljima. Probajte savršeno pripremljene koktele prilagođene svom ukusu – u intimnoj atmosferi skriveni od tuđih pogleda. Nije za mlađe od 23 godine.

mi hleb 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

MI Hleb

Na Vračaru, u Molerovoj ulici, otvorena je pekara ukusnog sourdough hleba, koji je idealan za početak oba dana vikenda. Okupana u pastelne boje, pekara će vas prvo osvojiti mirisom, a zatim i ukusima. Osim svežeg hleba, vikendom ovde možete da probate i sendviče, kiš, bun sa kardamomom, kao i brauni. Sve se mesi bez veštačkih aditiva, tako da je idealan izbor za zdrav vikend obrok, od doručka do ručka. Njam!

mi hleb 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna
dobar dabar 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Dobar Dabar Books

Knjižara-bar, ali i biblioteka, bioskop i galerija – sve to ćete pronaći u Sinđelićevoj ulici. Ovo je mesto za susrete uz šolju čaja ili čašu vina, okruženo knjigama. Uz to je platforma za predavanja, projekcije i diskusije, kao i prostor za kurseve, koncerte i čitanja. U Dobar Dabar Books nema nasumičnih knjiga, a ekipa za knjižare će vas rado upoznati sa svakom. Možda baš tu pronađete svoju sledeću omiljenu knjigu!

beogradsko dramsko pozoriste 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Beogradsko dramsko pozorište: Premijera predstave “Kramer protiv Kramera”

U subotu, 15. juna, premijerno će biti izvedena predstava Slobodana Skerlića, “Kramer protiv Kramera”. Kako reditelj kaže, predstava je redukovana na temelj – dve daske i mnogo strasti. Troje glumaca su veoma blizu publici, ne igraju samo uloge, nego stvaraju čitav svet u kojem se predstava dešava uz apsolutni minimum pomoćnih sredstava. Predstava će istražiti koliko su problemi kojima se pre 45 godina bavio Avery Corman u međuvremenu ostali aktuelni. Igraju: Andrija Kuzmanović, Nada Macanović i Marija Pikić.

beogradsko dramsko pozoriste 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna
cineplexx 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Cineplexx: U mojoj glavi 2

Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Raily. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim, promene su izvesne i potpuno neočekivano stiže nova emocija – Anksioznost! Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kad se pred njima pojavi Anksioznost. Glasove pozajmljuju Diane Lane, Amy Poehler, Tony Hale, Lewis Black, Phyllis Smith, Liza Lapira, Maya Hawke.

barutana 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Barutana: Kruder & Dorfmeister

Kultni beogradski klub Barutana je jedno od najboljih mesta za clubbing tokom leta, a ovog vikenda, u subotu, ugostiće legendarni austrijski duo, Kruder & Dorfmeister, dok su domaća podrška DJ Peppe i DJ Iron. Najpoznatiji su po svojim trip hop/downtempo remiksovima pop, hip-hop i drum&bass pesama, pa vas sigurno očekuje melodičan zvuk i plesanje do sitnih sati.

kst 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

KST: Van Gogh

Van Gogh, ikonični srpski rock bend, dolazi da zapali scenu bašte KST-a. Ne propustite priliku da budete deo ovog nezaboravnog događaja i rezervišite svoje mesto za noć punu emocija i energije. Koncert je u subotu, pa ako ste ljubitelji rock zvuka, ovo je prilika da skačete i pevate uglas uz dobro poznate hitove.

kst 2 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

*Naslovna fotografija: Mina Stankovic

Group 59 Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 14. do 16. juna

Vikend Mapa Beograda

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X