Kad god se negde pojavi, Viktorija Bekam da sasvim dobru i modnu “izjavu” koja se i te kako pamti dugo. Tako je bilo i ovog puta, kada je jedan davno prevaziđeni i zaboravljeni aksesoar sasvim vratila u život. Sećamo se svi dobro perioda kada su se uz bilo koje autfite nosile duge ili kratke, ali uske ešarpe, oko vrata, svezane ili nekoliko puta obmotane, ali su se u jednom trenutku onda sasvim zagubile negde među stvarima i tako su ostale zaboravljene. Kako se i inače dešava, trendovi se vraćaju i obnavljaju, pa je upravo ovaj vratila i jedna od savremenih modnih ikona, upravo Viktorija Bekam.

Uz jedan “muški autfit”, koji odiše elegancijom i svedenošću, Viktorija je iskoristila jednu ovakvu ešarpu da ceo izgled upotpuni i učini daleko zanimljivijim i atraktivnijim. Za svoje pantalone vezala je maramu, te je tako izašla u javnost, a reakcije koje je ovakvim izgledom postigla su zaista očaravajuće. Međutim, nije jedina koja je poželela ovaj detalj natrag, tu su i Olivija Palermo, Džidži Hadid, Natali Suarez i mnoge druge.

viktorija bekam 1 Viktorija Bekam nam je upravo pokazala: Ovako možeš da iskoristiš staru usku ešarpu viktorija bekam 5 Viktorija Bekam nam je upravo pokazala: Ovako možeš da iskoristiš staru usku ešarpu
Comments