Popularna dizajnerka Viktorija Bekam svakodnevno oduševljava modnim kombinacijama koje bi svaka žena poželela u svom ormanu. Iako je najprepoznatljivija po elegantnom poslovnom stilu, često je možemo videti u stilizovanim fitnes izdanjima. Kao neko ko dosta vremena provodi trenirajuću to i nije toliko čudno. 

Ističući svoju viziju stila, ali i ljubav prema sportskoj opremi Viktorija je i ove godine udružila snage sa poznatim fitness i lifestyle brendom Reebok, a rezultat pete po redu kapsula kolekcije jesu komadi dizajnirani za nošenje kako u fitnes centru tako i u dnevnim kombinacijama. 

Spojem sportskog i svakodnevnog stila oblačenja Bekamova je poručila da je osnovno i jedino modno pravilo ovog leta da se osećamo dobro u svojoj koži. Upravo zato je svaki komad iz ove kolekcije izrađen po inovativnim standardima, od visokokvalitetnih materijala koji pružaju najbolje performanse tokom treninga omogućavajući da se osećamo dobro i izgledamo moderno. 

1 1 scaled e1626351101882 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta

“Dok sam radila na novoj kolekciji najviše pažnje sam posvetila odabiru materijala koji bi odgovorili na različite potrebe ljudi. Želela sam da kreiram sportsku opremu za sve one koji vode dinamičan stil života. Zahvaljujući Reebokovoj sportskoj ekspertizi i prepoznatljivom stilu brenda Victoria Beckham dizajnirali smo jednu funkcionalnu kolekciju koja se može nositi tokom celog dana”, istakla je Bekamova. 

Nežnoroze i mint boja dominiraju kolekcijom, dok su tu i nezaobilazne crna i bela za sve one koji vole klasiku. Pažljivo kreirane helanke i topovi za treninge visokih performansi upotpunjavaju moderni duksevi sa kapuljačom, kao i detalji poput kačketa i rančeva. 

Peta po redu kapsula kolekcija sa potpisom Viktorije Bekam i brenda Reebok dostupna je na reebok.com/victoriabeckham victoriabeckham.com.​

2 scaled e1626351129217 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta 3 1 scaled e1626351155680 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta 4 scaled e1626351182277 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta 5 e1626351210519 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta 6 scaled e1626351245738 Viktorija Bekam otkrila najvažnije modno pravilo ovog leta

 

Comments