Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Viktoriju Bowers Adams smo vam već predstavili pre godinu dana. Danas ova popularna make up umetnica iz Njujorka sa vama deli još jednu strast –  svoje ilustracije i ljubav prema slikanju.

Oduvek se divila slikarima i želela je da postane neko njima sličan. Često je krojila u glavi različite priče i slike, ali nije znala kako da te priče oslobodi na papiru i platnu. Sticajem okolnosti je upoznala svog budućeg supruga, koji je  kada je reč o slikanju imao opšta znanja i polako ju je uveo u magičan svet pokreta kičice. Može se reči da je prve lekcije o slikanju naučila uz puno ljubavi.

73361 355885261175440 1914812220 n 2 Viktorija Bowers Adams: Kada kičica dotakne platno

Magija kao inspiracija

Inspiraciju pronalazi u mašti, misterijama i bajkama. Vile, čarolija, romantika – sve su te teme njenih dela. Karakteristično za mnoge ilustracije je to što bi svaka od devojaka krila po neku suzu u očima. Na ovaj način Viktorija kao umetnik  prenosi neke od najvećih istina iz svog života i deli ih sa svima onima koji umetnost shvataju kao pokretnu silu inspirisanu životnim srećama i tugama.

483545 339786166118683 1941640547 n Viktorija Bowers Adams: Kada kičica dotakne platno

Potezi koji prenose umetničku inspiraciju

Najviše koristi uljane boje, ali tu su i vodene uz pomoć kojih najčešće stvara slobodnije i pomalo divlje portrete. Od ideje do realizacije put je dug, potrebno je i par meseci da se jedna slika završi. Potrebno je dosta vremena da se slojevi osuše i da se sa jedne pređe na drugu fazu.

541293 265216080242359 381744606 n Viktorija Bowers Adams: Kada kičica dotakne platno

Svaka slika je priča za sebe

Kada ne radi na snimanjima za najpoznatije svetske modne magazine, Viktoriju ćete pronaći u svom kreativnom kutku kako po platnu ispisuje neke veličanstvene priče i sa nama na svojoj fan stranici ih deli.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

Editors choice