Okrenite se koketnoj strani svoje ličnosti sa neverovatnim make up idejama inspirisanim zvezdama, posebno kada su na crvenom tepihu. Prateći beauty evoluciju holivudskih diva uvideli smo koje to mudre make up trikove koriste i ostaju uvek u trendu. Ako ste spremni da prihvatite izgled koji zrači glamurom i prefinjenošću starih vremena, vreme je da se osvrnete na ove make up celebrity vintidž ideje.

Oči u bojama lavande

christina aguilera makeup thumb Vintage make up ideje

Kristina Agilera je uvek bila sklona stilu Burleske, pa je i često eksperimentisala sa najvrelijim stilovima posebno na crvenom tepihu. Ako ste impresionirani ovim ženstvenim “lavanda” make up trendom, prvo proverite da li imate paletu senki ove boje pri ruci. Definišite oči eyeliner-om, zatim pređite na sledeći korak koji obuhvata nijansiranje kapaka najlepšim nijansama. Stopite različite boje u preliv od najtamnije do najsvetlije ne bi li dobili multitonski sastav. Završite tako što ćete svoj pogled naglasiti maskarom. Pored toga, finalni pečat dajte crvenim karminom koji će krunisati vaš sezonski party look.

Vatreno crvene usne

paloma faith makeup thumb Vintage make up ideje

Paloma Faith je prva započela sa eksperimentisanjem kada su u pitanju vintidž make up ideje. Ona je odlučna da vrati vreme unazad i pronađe unutrašnju divu u sebi sa naintrigantnijim i veoma inspirativnim make up trikovima na crvenom tepihu. Iskopirajte njen stil i iskočite iz mase. Naglasite svoj pogled sa koketnom tanjom linijom eyeliner-a ili pak,  samo maskarom istaknite dužinu i lepotu vaših trepavica. Da biste dobili va-va-voom efekat, obavezno usne naglasite jarko crvenim karminom. Inače u obzir dolazi samo kvalitetna šminka, jer će vam ona obezbediti dugotrajan i blistav efekat ovog make up stila.

Cat eye pogled

kim kardashian vintage makeup 2 thumb Vintage make up ideje

Kim Kardashian izgleda prosto zadivljujuće u classy, a u isto vreme i super atraktivnom make up stilu. Ona je odlučila da naglasak stavi na oči, pa je izabrala lažne trepavice kao sredstvo za ubitačni pogled. Ako ste spremne da usvojite “all eyes on me” stav, onda su cat eyes najbolja alternativa za javna pojavljivanja na kojima želite da budete primećeni. Korišćenje tečnog ili kremastog eyeliner-a će definisati oblik vaših očiju, a onda ćete vi produžiti liniju ne bi li dobili cat eye pogled. Zacrnite trepavice maskarom da bi napravili još glamurozniji vizuelni efekat koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Da bi zadržli svoj make up look prirodnim i koketnim, usne namažite nude karminom ili providnim sjajem. A onda… Kim Kardashian is ready to go.


Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”


Comments