Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

Cat Eye Look – Klasika koja traje

1/2

Moderna žena živi u ozbiljnom raskoraku između vremena koje nema i ideala lepote koji u njenoj glavi realno zahteva malo više od pet minuta šminkanja. Sve mi naravno želimo da budemo perfektno našminkane, sa karminom koji se ne razmazuje, savršenim tenom, i još savršenijim rumenilom i maskarom koja će podneti kad nas onaj slatki komšija sa drugog zasmeje do suza.

Međutim, koliko god da si brza u svojoj dnevnoj rutini, verovatno su veoma česti i oni dani kada jedva stigneš da popiješ kafu pre posla, a kamoli da se našminkaš. Živimo brzo, baš brzo, i realno je da se sve manje šminkamo baš zato što ne stižemo, i zato što bi većina nas pre odspavala bar pet minuta duže nego na primer potrošila ih na stavljanje rumenila. U tom slučaju, imamo dobru, pardon ne dobru, sjajnu vest. Retro stil i superfunkcionalnost su oličene u The Balm Cosmetics koja je konačno dostupna i na našem tržištu.

Kada je Marissa Shipman, osnivačica, The Balm-a, rešila da osnuje kompaniju, vodila se ličnim i potrebama svojih najbližih žena, i otkrila da je zapravo samo nekoliko proizvoda ono što joj treba za idealan look, a da su baš oni ono što manjka na tržištu. A ako fale njoj fale i drugim ženama. Upravo tu leži posebna čar ovog brenda… jer poznaje ženu i zna šta joj treba. The Balm kozmetika zaista razume ženu danas, i sve njene potrebe, te vođeni „lepota za pet minuta“ filozofijom, odgovaraju na sve naše potrebe.

mama Vintage makeup za devojke koje vole da se razlikuju!

Multiupotrebljivost je ovde ključna reč, i jedan proizvod može da bude i tri u jednom i sve je što ti treba da budeš spremna očas posla. Pored toga što su superkvalitetni, produkti ovog brenda su nezamenljiv safe bet koji nudi brze popravke i čudesna rešenja koja pokrivaju široku paletu želja i potreba. Boje i fantastične formule dozvoljavaju ženi da oslobodi sebe i u isto vreme se oseća fantastično.

Lepota The Balm žene je bezvremenska, a njihovi proizvodi kreirani sa svešću o prefinjenosti i urođenom smislu za lepo i romantično, a mi ti predstavljamo naše omiljene komade.

Apsolutna neophodnost! Sexy mama puder u kamenu koristi revolucionarnu formulu sa sitnim česticama koje upijaju masnoću i ostavljaju tvoju kožu uvek sa mat finišom.

Sve što ti treba u jednom. Hot mama je i senka za oči i prelepo rumenilo sa trunkom hajlajtera. Rozikasto kajsijasta nijansa dodaje boju i leto tvojim obrazima gde god da si.

Konačno, karipsko bekstvo i bronzani ten su na dohvat ruke, spakovani u kutijicu. Bahama mama više nije samo jedan od omiljenih koktela, već i mat bronzer koji daje preplanuli izgled bez narandžastih podtonova. Takođe uskače i u uloge konturisanje, za dopunjavanje svetlijih obrva i kao mat senka.

Editors choice