Kada pomisliš na trend, obično pomisliš na nešto što je novo, “vruće”, što je toliko aktuelno i zastupljeno da i sama moraš da se povinuješ masi koja je u njega zaljubljena. Ali svakako, suština je u tome – trend je sad. Nije nešto što je bajato.

Ipak, kada bismo rekli da su trendovi uvek inovativni – slagali bismo. Možda trend jeste nešto što se “dešava” u ovom trenutku, ali trendove često izvlačimo iz nekih prošlih vremena i oživljavamo trendove koji su se ranije dobro pokazali. I zašto da ne? Sada na neke kombinacije možemo da gledamo totalno drugim očima, a uz to možemo da ih kombinujemo i na totalno novi način. A ako si mislila da se na modnom vremeplovu zaustaviš na nekim osamdesetim ili devedesetim godinama – nemoj! Idi još i dalje jer je danas vintidž novi must have!

Tokom dvadesetih godina prošlog veka žene su obožavale ovakve mantile koje su nosile preko kupaćih kostima dok su šetale po plaži. Danas, ovaj komad se jako ceni među lepoticama sa A liste poput Kendal Džener, Krisi Tajgen ili Kim Kardašijan.

mantil Vintidž trendovi koje bi mogla da isprobaš i ovog leta

U istom periodu nosili su se i šortsevi sa visokim strukom. Ovakav model donjih delova garderobe (sa visokim strukom) taaako je popularan danas da je prava šteta ne nabaviti jedan ovakav šortsić za leto!

sorts Vintidž trendovi koje bi mogla da isprobaš i ovog leta

Tridesetih godina nastali su oni neodoljivi, sada vintidž modeli kupaćih kostima koji su uključivali donji deo sa visokim strukom, uz minijaturni gornji deo. Hooot! Uz to, jedan oversized šešir da upotpuni taj retro vajb nikoga nije ubio!

kupaci Vintidž trendovi koje bi mogla da isprobaš i ovog leta
Comments