Ukoliko bismo navodili osobine koje mora da poseduje uspešna poslovna žena, istančan ukus za modu bi se nesumnjivo našao na listi. Naš virtuelni stilista savetuje vas kako da dobrim stilom dođete do uspeha na poslu.

Pored predanosti, sposobnosti i talenata, motivacija na poslu dolazi i od vašeg sklada sa sobom. Čvrsto verujemo da su ljudi koji više pažnje posvećuju ličnom stilu samopouzdaniji i u skladu sa tim, lakše preuzimaju inicijativu u svojoj karijeri.

virtuelni stilista 3 Virtuelni stilista: Stilom do uspeha na poslu

Haljina uspešne poslovne žene, mora da bude klasična, ali i vrlo stilizovana i udobna. U saradnji sa poznatim domaćim dizajnerima, Wannabe Shop omogućava svima vama da nabavite jedinstvene dizajnirane komade po značajno nižim cenama. Za ovu, poslovnu modnu kombinaciju, mi vam predlažemo ovaj sjajni komad dizajnerke Danijele Glišić.

virtuelni stilista 2 Virtuelni stilista: Stilom do uspeha na poslu

Stilizovana dama i kada su niže temperature, uvek nalazi način da izgleda odlično. Dobar sako je bazični deo garderobera svake dame i jedna pametna investicija. Mi vam predlažemo sako Ivane Najdanović.

virtuelni stilista 1 Virtuelni stilista: Stilom do uspeha na poslu

I za kraj, i pored uniformisanosti poslovnog stila, prava dama uvek zna da sjajnim aksesoarima očuva jedinstvenost sopstvenog stila. Detalj kojim ćete savršeno istaći energičnost svoje ličnosti je ova HelenaDia narukvica, kojom ćete sigurno privući pažnju na sebe.

Ukoliko vam se dopada kombinacija sve komade možete naći na sajtu Wannabe Shopa.

Poručite proizvode preko Wannabe Shop-a ili putem broja telefona (011) 3237627
Za sva pitanja pišite nam na email podrške shop@wannabemagazine.com.
Posetite i našu Facebook stranicu!

Comments