Postoji mnogo aplikacija za ljubitelje hrane. Zapravo iznenadićete se koliko je mnogo aplikacija koje izlaze u susret vašem apetitu. Bilo da želite da samo pogledate sjajne fotografije hrane ili da pogledate videe u kojima kuvari pokazuju kako da pripremite neko jelo, ili želite da pronađete neki novi recept, ovo su aplikacije koje morate imati na svom telefonu.

Foodgawker

Ova aplikacija omogućava vam da dobijete inspiraciju za neko novo jelo, tako što ćete prelistati na hiljade fotografija hrane. Galerije su izvor novih recepata, sastojaka i tehnika spremanja hrane koje postavljaju blogeri širom sveta. Fotografije se objavljuju nekoliko puta dnevno, svaki dan.

foodgawker Virtuelni svet: Aplikacije za gurmane

On the road

Ova aplikacija je samo za američko tržište, a omogućava da istražite super mesta za ručavanje, sa sve opisom i preporukom, gde god da odete. Tako nešto bi bilo sjajno da postoji i kod nas.

 Virtuelni svet: Aplikacije za gurmane

Harvest to hand

Ovo je aplikacija omogućava da se obavestite gde možete naći lokalno uzgajanu hranu, festivale hrane, najbolje prodavnice svežih namirnica i još mnogo toga.

Evernote food

Ne samo da možete da istražite i sačuvate recepte i ideje za obroke, možete da zabeležite i svoje odlične kulinarske aktivnosti, a onda i sve to objavite svetu. Možete da napravite i lični online kuvar, fotografišete svoje obroke ili zabeležite neke detalje kada kuvate.

Urbanspoon

Ovo je odlična stvar za one gurmane koji su u pokretu. Ovde imate opciju da pronađete sva ona mesta i jela koja vole lokalci, ali i da vidite preporuke za najbolje restorane, pa čak i rezervišete sto.

Recepti Džejmija Olivera

Ko ne voli Džejmija? Obožavamo njegove emisije i projekte, a i svako jelo sprema sa lakoćom tako da pomislimo da sve to tako možemo i mi!

Ovde možete naći veliki broj njegovih recepata, kao i dva sata videa koji vam pomažu da postanete pravi stručnjak!

3 GardenSalad MainRecipeImage Virtuelni svet: Aplikacije za gurmane

Foodie recepies

Foodie kuvari puni su saveta najpoznatijih blogera i svetskih kuvara i kulinara. Svaki recept uključuje izuzetne fotografije, instrukcije, vreme koje je potrebno za pripremu i još mnogo toga.

Lenka Gatić

Comments