Tvoj iPhone ti omogućava da telefoniraš, šalješ poruke, fotografišeš se i snimaš, ali ono što ovaj telefon razlikuje od drugih jeste zapravo App Store.

App Store nudi stotine i hiljade aplikacija kojima možete svoj omiljeni uređaj potpuno prilagoditi svojim potrebama. Ali u moru ponude, lako je izgubiti se.

Zato nam često treba uputstvo šta je od svega toga kul, a šta nije.

Zato vam olakšavamo posao i pokazujemo sve kul aplikacije koje morate imati.

Secret

Varate, kradete, jedete već treću kutiju keksa? Ovo i mnogo više toga saznaćeš na ovoj društvenoj mreži. Potpuno anonimne ispovesti zabaviće vas kad ih pročitate, ali još zanimljivije će biti da podelite sa drugima sve svoje prljave tajne.

secret app Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Evernote

Kada želiš da budeš produktivan, koristi Evernote! Ovo je poput digitalnog rokovnika u koji možeš upisivati sve brze napomene, praviti liste i snimati i glasovne zabeleške, čak i čuvati članke sa interneta. Dobra stvar kod ove aplikacije je što se sve čuva na vašem profilu kome možete pristupiti i sa drugih uređaja, ukoliko npr. zaboravite telefon.

ios7 feat 485x303 Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Spotify

Ovo je jedna od najboljih muzičkih aplikacija. U okviru ove aplikacije možete naći preko 20 miliona pesama, što starih što novih, možete da pravite i plejliste, slušate radio stanice, pretražujete novu muziku i pratite svoje omiljene izvođače.

Screen Shot 2014 04 02 at 08.49.29 940x631 Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Litely

Ukoliko vam se ne dopada izbor filtera koje Instagram nudi, probajte ovu aplikaciju. Ovu aplikacija za editovanje fotki napravio je isti čovek koji je pravio Instagram filtere, tako da čovek zna šta radi.

Litely Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Fever

Želite da izađete, ali nemate ideju gde? Postoji rešenje! Fever vam omogućava da istražite događaje, pročitate komentare koje su ljudi o tome dali i eventualno i sami prokomentarišete nešto.

HT fever app tk 140507 4x3 992 Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

7 minutes in hell

Ukoliko želite da dovedete telo u sjajnu formu, a nemate mnogo vremena, ovo je rešenje. Imate 30 sekundi za svaku od napornih vežbi sa po 10 sekundi odmora posle serija.

Screen Shot 2014 05 15 at 9.01.29 AM Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

QuizUp

Ovo je sjajna aplikacija za razbibrigu koja omogućava da proverite svoje znanje kao i da se takmičite sa svojim prijateljima ili potpunim strancima. Postoji više od 400 kategorija sa više od 250 pitanja.

rs 560x415 131210135727 1024.quizup app.ls .121013 Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Circa

Ova aplikacija je idealna za lenje koji žele da budu informisani, ali ih zamara da čitaju duge novinske članke. Ova aplikacija uzima najnovije vesti i bukvalno je prežvakuje za vas kako bi vam što jednostavnije predstavila šta se dešava u svetu i oko vas.

circa reinvents how we consume news on our smartphones Virtuelni svet: Aplikacije za iPhone koje moraš skinuti

Lenka Gatić

Comments