01 scaled She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova
She s Next Logo 2 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

She’s Next - vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Nada je na horizontu – živimo u vremenima kada čvrsto verujemo i strastveno se borimo da svakoj sledećoj generaciji žena ostavimo svet sa više mogućnosti, više sloboda, više izbora. A sve počinje od nas, od naše hrabrosti i međusobne podrške. Želimo da pomognemo jedna drugoj u osnaživanju, da se udružimo i učimo. 

Ekonomski faktor ostaje presudan za jačanje položaja žene, ali i za stvaranje inspirativne, ohrabrujuće atmosfere u društvu, u kojoj možemo zajedno da rastemo. Kada žena oseća da može sve, kada zna da joj leđa “čuvaju” druge žene, tada su čuda moguća – verujemo da smo spremne da ostvarimo sve naše zamisli, otisnemo se u nepoznato i utabamo put drugima.

Group 1412 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Upravo to je ideja iza uspešne Visa kampanje She’s Next, koja ima za cilj podršku i osnaživanje vlasnica preduzeća, kao i svih žena koje žele to da postanu. U Srbiji je ova kampanja prošle godine napravila pravu malu revoluciju – iskustva preduzetnica koja smo mogli da čujemo bila su dragocena svim ženama koje razmišljaju da pokrenu “nešto svoje”. 

Znanje, lekcije, razmena iskustava, umrežavanje i motivacija su od ključnog značaja za žensko preduzetništvo – a mi smo uvažili dragocene komentare 4.700 članica She’s Next zajednice i odlučili da ove godine odemo korak dalje. Za sve neustrašive, ambiciozne žene, koje su donele odluku da pokrenu svoj posao, She’s Next kampanja u 2023. godini donosi vredne resurse i sjajne mogućnosti. Šta ćete sve moći da saznate i doživite, ako se prijavite?

Group 1413 1 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova
03 2 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Razmena znanja kao neosporna ženska moć

Kakvu god uslugu ili proizvod vaš mali biznis nudi, sjajno je da za njega čuje što više drugih žena – jer podrška je najvažnija. She’s Next kampanja nudi vam upravo tu priliku – da na Velikom edukativnom događaju u novembru predstavite svoj projekat, ali ne samo to! Tu su oni koji će vam pomoći da taj projekat kreirate i osmislite na vrhunski način – evo i kako.

She’s Next kampanja prepoznaje koliko je razmena znanja i korisnih informacija značajna i koliko može da bude moćni pokretač na početku svakog preduzetničkog poduhvata. Zato su za sve odvažne žene pripremljene tematske radionice, koje su usmerene na najvažnije strategije poslovanja, a donose praktične savete koje olakšavaju razvoj vašeg biznisa.

Kako biste jedna drugoj pomogle da zajedno rastete, u okviru kampanje je pripremljen veliki broj online sesija, edukativnih tekstova i pružanje podrške za formiranje čak 20 online prodavnica. Kruna svega biće konkurs i finansijska podrška za najbolje projekte, koji će biti prezentovani na Velikom edukativnom događaju krajem novembra. 

Vrhunski stručnjaci iz različitih oblasti podeliće svoje najvažnije uvide i saznanja o svim aspektima koji su presudni za uspešan početak poslovanja. Evo koje teme će pokriti.

4 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Šest online sesija za pokretanje ženske vizije

Poznato je koliko je izazova na početku jedne preduzetničke vizije, stoga She’s Next kampanja želi da vam olakša taj najteži period. U narednim mesecima, u okviru kampanje imaćete priliku da čujete šest sjajnih biznis lekcija, koje će biti dostupne na internetu. Cilj misije je da se osnažite, a znanje je uvek najbolji način za to!

Prva online sesija odnosiće se na komunikaciju putem društvenih mreža, koja je u savremenom svetu ključna za svaki biznis. Svoje uvide će vam nesebično podeliti Aleksandra Bezmarević Stević, vlasnica agencije Dream Maker. 

Zatim, Ivan Tanasković, član Upravnog odbora i izvršni direktor eCommerce Asocijacije Srbije, ispričaće vam sve što je najvažnije za uspešnu internet prodaju.

Treća online sesija se odnosi na kreiranje prepoznatljivog brenda vašeg biznisa, o čemu će govoriti Milica Ličina Čalija, koja je jedna od osnivačica proizvodnje delicija “Anđeli”.

Za vašu poslovnu viziju ključno je da saznate sve što čini uspešan Elevator pitch, što će vas naučiti Dušan Roglić, direktor i osnivač računovodstvene agencije.

Peta lekcija biće projektno pisanje i prezentovanje vaše biznis ideje, a najzad, u šestoj online sesiji, Željko Bošnjak, suosnivač foodtech startapa Bitebell i osnivač marketinške agencije Ellecta Digital, naučiće vas kako da pravilno mapirate korisničke potrebe.

Group 1414 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Jedno mesto za žensko zajedništvo

Osim razmene najvažnijih znanja, za opstanak na tržištu presudno je umrežavanje sa drugim ženama i konstantno stvaranje novih kontakata. Zato je nastala želja da se kreira jedno mesto na kojem će žensko zajedništvo cvetati – a upravo to je She’s Next regionalna platforma.

U pitanju je mesto na kojem ćete moći da proširite svoju bazu kontakata, ali i da se informišete i saznate nove, korisne veštine. She’s Next regionalna platforma će vam omogućiti da se povežete sa uspešnim i budućim preduzetnicama iz Srbije i regiona, ali i da sa njima stupite u komunikaciju. 

4 2 2 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

She’s Next - vaša prilika da postanete sledeća uspešna preduzetnica

Ako imate odličnu ideju, gajite veliku ambiciju, ali ne znate odakle biste krenule – postoji neko ko može da vas podrži i usmeri. Prijavite se potpuno besplatno na She’s Next Newsletter, putem kojeg će biti najavljene online sesije, a članice će uvek biti blagovremeno obaveštene o daljim aktivnostima koje kampanja donosi.

She’s Next veće inspirativnih žena okupljeno je sa ciljem da svakoj budućoj preduzetnici pruži bezrezervnu podršku i da je maksimalno ohrabri na putu ka osnaživanju – a ove godine, želja je da se napori podignu na novi nivo!

Group 1415 She’s Next   vi ste sledeća uspešna preduzetnica, a mi znamo kako da vam pomognemo na putu ostvarenja snova

Krenite u lepšu budućnost, u kojoj će žensko preduzetništvo ostati stub snažne ekonomije. She’s Next - a ona si ti, buduća uspešna preduzetnica.

Ako želite da budete u toku, posetite She’s Next Visa website, Visa Instagram profil, na kojem ćete pronaći mnoštvo korisnih informacija.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X