Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Prvo i najvažnije pitanje – šta je za vas lepota? Šta je vama lepo? Ako govorimo o fizičkoj lepoti, da li je lepa devojka ona koja ima savršene crte lica, pune usne, svetle, krupne oči, dugu plavu kosu, visoku, vitku figuru… Mogu da nabrajam ideale lepote do prekosutra, ali shvatate poentu – sve su to ideali. I malo devojaka ima sve sa ovog “spiska”. I to je sasvim prirodno i u redu.

Meni je lepota u različitosti, nesavršenosti. I zaista verujem da je svaka devojka lepa na svoj način i da svaka ima ono “nešto”. Ako već govorimo o fizičkoj lepoti. Zašto bi oči druge boje, koja nije plava, bile manje lepe? Ili tanje usne? Ili, zašto bi devojka koja ima neki kilogram viška bila manje lepa od one zgodne, zategnute, mršave… Šta god. Zašto? Ko je odlučio koje stvari su lepe i poželjne, a koje “bljak” i za izbegavanje? Ako i vas muči to pitanje, moraću da vas razočaram. Odgovor je – mi. I ti, i ja, i svi mi. Mi.

Samo, meni se nešto čini da je tu previše površnosti i ispraznosti. I dokonosti, čak. Mada i dobre psihologije. Zašto psihologije? Pa, postoji taj psihološki momenat da mi budemo srećne, ispunjene, da prosto zračimo kada smo sebi lepe, kada se osećamo lepo, kada nas drugi hvale da smo lepe… Zar niste primetile tu promenu u raspoloženju? I upravo na tu kartu i igraju svi proizvođači sredstava za ulepšavanje. Na tu kartu su igrali i oni koji su osmislili novu aplikaciju koja vas čini savršenim, prelepim i besprekornim. Da, zvuči kao reklama za prašak za veš, ali tako je. I da, dobro ste pročitale, postoji aplikacija za ulepšavanje!

facetune 2 Više ne moraš da budeš SAVRŠENA, ako imaš ovu aplikaciju!

Editors choice