Želiš mladoliku i blistavu kožu lica svaki dan? Ima li potrebe da postavim ovo pitanje? Ukoliko bih krenula od sebe – odgovor bi nedvosmisleno bio, DA! Kada je u pitanju nega kože, oslanjamo se na “sveto trojstvo” proizvoda, a to su krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom, retinol i vitamin C. Stručnjaci iz oblasti nege kože tvrde da ukoliko regularno primenjujete ova tri sastojka, vaša koža će garantovano biti zdravija i imati prirodni sjaj.

Da, vitamin C možda nije novitet na tržištu ali je, bez obzira na to, najtraženiji sastojak u web pretragama u 2020. godini! Ovaj svima poznat sastojak se sa razlogom toliko dugo održao u skincare industriji, jer se njegov način primene konstantno unapređuje i primenjuje u novim formulacijama, kao što su koncentrovani serumi. 

Sve što možda nisi znala o vitaminu C

Vitamin C ima antioksidativno dejstvo i jedan je od najboljih zaštitnika vaše kože protiv štetnih spoljašnjih uticaja, kao što su UV zraci, infracrvena radijacija i različite vrste zagađenja. Takođe, on redukuje već postojeća oštećenja na vašoj koži kao što su fleke i znaci starenja, a promoviše i prirodnu produkciju kolagena – koji čini da vam koža izgleda mladoliko i jedro. Uz to što igra značajnu ulogu u ishrani, vitamin C je izuzetno učinkovit sastojak za površinsku negu kože. Dakle, ukoliko želiš da tvoja koža izgleda sveže, zdravo i podmlađeno – vreme je da uvedeš vitamin C u skincare rutinu! 

Kiehl’s serum sadrži čak 12,5% vitamina C, uz dodatak hijaluronske kiseline – poznate po tome što u jednom svom molekulu može da sadrži do hiljadu puta više vode od svoje težine, pa samim tim takođe umnogome utiče na hidrataciju kože koja stari. Ova jedinstvena formula od 12,5% vitamina C aktivno deluje na znake starenja kože – ublažava sitne linije i bore (čak i duboke), vraća koži vidnu blistavost i sjaj, a obnavlja i njenu teksturu, a efekat poboljšanog kvaliteta površine kože možete osetiti pod prstima. Uz to, Kiehl’s serum sadrži molekule koji prodiru kroz čak 10 slojeva kože, a koji ostaju aktivni u periodu od 6 dana. Ovo je serum lagane teksture, pa ga samim tim koža brzo upija i pogodan je za svakodnevno nanošenje, a rezultati njegove primene vidljivi su već nakon dve nedelje korišćenja. Kiehl’s serum se ističe stabilnom formulom, koja antioksidativnim svojstvima štiti kožu od preveremenog starenja, umornog izgleda i sivila – a možeš ga koristiti tokom cele godine.

Personalizovani pristup u nezi kao filozofija brenda Kiehl’s

Brend Kiehl’s iza sebe ima iskustvo poslovanja još od 1851. godine i prisutan je u 65 zemalja širom sveta. Ova nekadašnja farmaceutska kuća u svakoj od svojih prodavnica neguje tradiciju dobrog odnosa sa klijentima, uz pažljiv pristup potrebama svake od njih – čime su i stekli poverenje po kome su i dan danas poznati. Ovim principom koji poklanja punu pažnju klijentovim potrebama, a sa punim poverenjem u svoj proizvod, Kiehl’s je i stekao mnogobrojne skincare fanove širom sveta, i ne posustaje u pridobijanju novih! Brend je od 2019. godine prisutan i u Srbiji i vrlo brzo je izgradio lokalne Facebook i Instagram zajednice žena koje su se nakon testiranja zaljubile u njihove proizvode. 

Try before you buy 

Kada je nega kože u pitanju, mnogo informacija dostupno je online, ali uvek je pravi izbor posavetovati se sa stručnim licem i uraditi analizu kože. To možete, i to potpuno besplatno i bez prethodne najave, uraditi u Kiehl’s prodavnici u Ada Mall Shopping centru, gde su vam na raspolaganju Kiehl’s savetnici za negu. Specijalnim uređajem za analizu kože se vrši pregled vaše kože i analiziraju dve komponente – stepen hidratacije epidermisa i jačina zaštitne barijere kože. Na osnovu rezulta, Vašeg tipa i stanja kože, kao i preferencija,  Kiehl’s savetnice za negu vam preporučuju rutinu I daju komplementarne uzorke proizvoda da isprobate kod kuće.

Kiehl’s je pionir u ovom principu poslovanja, koje primenjuje čak poslednjih 60 godina – uz razumevanje da je važno isprobati proizvod pre donošenja odluke o kupovini istog. Jasno je, mi smo već postali fanovi Kiehl’s brenda i njihovih proizvoda, a uz serum sa 12,5% vitamina C preporučujemo vam i Kiehl’s Midnight Recovery koncentrat, koji u kombinaciji sa njime čini još efektniju večernju anti-aging rutinu. Ovom prilikom vas pozivamo da odete u njihovu prodavnicu u Ada Mall-u i uverite se u količinu pažnje koju posvećuju kako svakom proizvodu koji kreiraju, tako i svakom od kupaca. 

Sve informacije iz Kiehl’s sveta možete saznati na njihovim društvenim mrežama, pa preporučujemo da ih zapratite.

IG – @kiehls.rs

FB – Kiehl’s Srbija

Naslovna fotografija: Pinterest

Comments