5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Vivoactive je izrazito tanak i lagan pametni sat sa ugrađenim Garmin sportskim aplikacijama koji možete nositi svaki dan i koji će vam pomoći da održite zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog dela života.

garmin 11  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Vežbajte snažnije

Bilo da se pripremate za takmičenje ili samo trčite radi zdravlja, aplikacija za trčanje pomoću GPS-a beleži osnovne podatke o trčanju kao što su udaljenost, vreme i tempo. Ukoliko trenirate u zatvorenom prostoru merač ubrzanja koji je ugrađen u Vivoactive će vam dati podatke o brzini i udaljenosti kada je GPS nedostupan.

Ugrađena aplikacija za biciklizam sa GPS-om meri vreme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima kao što su senzori brzine, kadence, pulsa i na taj način meri vaš napredak prilikom treniranja ili dnevne vožnje na posao.

garmin 22  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Uparite ga sa svojim pametnim telefonom i preuzmite karte terena iz naše baze golf terena u kojoj se nalazi više od 38.000 terena širom sveta i zaigrajte na omiljenim i novim terenima. Aplikacija za golf ažurira karte i prati broj rupa i par rupa. GPS meri layup i dogleg udaljenost, kao i udaljenost do prednje, srednje i zadnej strane greena.

Vodootporan do 50m, vívoactive koristi novu tehnologiju merenja ubrzanja tokom plivanja i automatski meri ukupno pređeno rastojanje, deonice, potrošene kalorije, tempo intervala i broj zamaha. Aplikacija za plivanje pomoću swolf rezultata koji računa vreme i broj zamaha potrebnih za prelazak dužine bazena izračunava vašu učinkovitost.

garmin 33  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Između vežbanja monitor aktivnosti broji vaše korake, prati kako spavate, koliko ste kalorija potrošili tokom dana i tako vam daje potpuniju sliku vaših dnevnih aktivnosti. Takođe, na ekranu se pojavljuje i crvena traka koja pokazuje vaš nivo neaktivnosti i na taj način vam skreće pažnju da je vreme da se pokrenete.

Modernog dizajna, izuzetno tanak i lagan, Vivoactive je zgodan za nošenje tokom celog dana. Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz punjivu bateriju koja traje i do 3 sedmice kada se sat koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili do 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS-a.

garmin  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Ostanite povezani

Vívoactive lagano vibrira i upozorava vas na ista obaveštenja koje ste primili na svoj kompatibilni uređaj sa omogućenom Bluetooth vezom. Za dolazne pozive prikazuju se podaci o pozivaocu i propuštenim pozivima. Za tekstualne poruke prikazuju se podaci o pošiljaocu i poruka. Za poruke e-pošte vidljiv je pošiljalac i predmet. Vívoactive prikazuje i obaveštenja sa društvenih mreža kao što su Facebook®, Twitter® i druge, kao i obaveštenja drugih mobilnih aplikacija, uključujući meteorološka i temperaturna upozorenja.

garmin 55  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Editors choice