Vivoactive je izrazito tanak i lagan pametni sat sa ugrađenim Garmin sportskim aplikacijama koji možete nositi svaki dan i koji će vam pomoći da održite zdravu ravnotežu između poslovnog i privatnog dela života.

garmin 11  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Vežbajte snažnije

Bilo da se pripremate za takmičenje ili samo trčite radi zdravlja, aplikacija za trčanje pomoću GPS-a beleži osnovne podatke o trčanju kao što su udaljenost, vreme i tempo. Ukoliko trenirate u zatvorenom prostoru merač ubrzanja koji je ugrađen u Vivoactive će vam dati podatke o brzini i udaljenosti kada je GPS nedostupan.

Ugrađena aplikacija za biciklizam sa GPS-om meri vreme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima kao što su senzori brzine, kadence, pulsa i na taj način meri vaš napredak prilikom treniranja ili dnevne vožnje na posao.

garmin 22  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Uparite ga sa svojim pametnim telefonom i preuzmite karte terena iz naše baze golf terena u kojoj se nalazi više od 38.000 terena širom sveta i zaigrajte na omiljenim i novim terenima. Aplikacija za golf ažurira karte i prati broj rupa i par rupa. GPS meri layup i dogleg udaljenost, kao i udaljenost do prednje, srednje i zadnej strane greena.

Vodootporan do 50m, vívoactive koristi novu tehnologiju merenja ubrzanja tokom plivanja i automatski meri ukupno pređeno rastojanje, deonice, potrošene kalorije, tempo intervala i broj zamaha. Aplikacija za plivanje pomoću swolf rezultata koji računa vreme i broj zamaha potrebnih za prelazak dužine bazena izračunava vašu učinkovitost.

garmin 33  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Između vežbanja monitor aktivnosti broji vaše korake, prati kako spavate, koliko ste kalorija potrošili tokom dana i tako vam daje potpuniju sliku vaših dnevnih aktivnosti. Takođe, na ekranu se pojavljuje i crvena traka koja pokazuje vaš nivo neaktivnosti i na taj način vam skreće pažnju da je vreme da se pokrenete.

Modernog dizajna, izuzetno tanak i lagan, Vivoactive je zgodan za nošenje tokom celog dana. Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz punjivu bateriju koja traje i do 3 sedmice kada se sat koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti, ili do 10 sati tokom korišćenja sata kao GPS-a.

garmin  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život

Ostanite povezani

Vívoactive lagano vibrira i upozorava vas na ista obaveštenja koje ste primili na svoj kompatibilni uređaj sa omogućenom Bluetooth vezom. Za dolazne pozive prikazuju se podaci o pozivaocu i propuštenim pozivima. Za tekstualne poruke prikazuju se podaci o pošiljaocu i poruka. Za poruke e-pošte vidljiv je pošiljalac i predmet. Vívoactive prikazuje i obaveštenja sa društvenih mreža kao što su Facebook®, Twitter® i druge, kao i obaveštenja drugih mobilnih aplikacija, uključujući meteorološka i temperaturna upozorenja.

garmin 55  Predstavljamo Vívoactive™ –  Garmin GPS pametni sat za aktivan život
Comments