Spektakularnim nastupom poznatog kantautora Vlada Georgieva počela je proslava petog rođendana UŠĆE Shopping Centra. Poznat kao miljenik mnogih dama, Georgiev je prisutnima priredio odličan muzički program i pružio im pravu priliku da uživaju u bogatom repertoaru pesama među kojima se posebno izdvajaju “Iskreno”, “Anđele” i “Hej, ti”.

“Uvek mi je zadovoljstvo da muzikom uveličam događaje kao što je ovaj danas. U publici sam video svoje verne fanove, ali i cele porodice, a to mi je dodatno popravilo raspoloženje, moram da priznam. Nadam se da su uživali u mojoj muzici, kao i u nastupu mojih kolega, Tijane i Željka”, izjavio je tom prilikom Vlado Georgiev.

Vlado Georgiev peva na rodjendanu USCE SC Vlado Georgiev priredio nezaboravan nastup u UŠĆE Shopping Centru

Više nego raspoložene posetioce i atmosferu pred koncert zagrejali su pevači Željko Vasić i Tijana Bogićević izvodeći najpopularije muzičke numere, a dodatni osmeh na licu izazivali su i maskirani prolaznici u svemirskim kostimima. Celodnevna svečana proslava obeležena je pesmom, igrom i nezaobilaznim rođendanskim kolačima.

Tijana Bogicevic pevacica Vlado Georgiev priredio nezaboravan nastup u UŠĆE Shopping Centru

“Tokom ovih pet godina, kroz UŠĆE Shopping Center prošlo je više od 50 miliona ljudi, što ukazuje na veliko poverenje naših posetilaca, a samim tim i potvrđuje našu poziciju lidera u šopingu i zabavi. Trudili smo se da svim generacijama uvek ponudimo najbolji sadržaj u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, da budemo ne samo centar u kom kupuju, već i gde dolaze da se druže, zabave i edukuju. Večerašnjim muzičkim programom i dobrom zabavom želimo da obeležimo još jednu uspešnu godinu. Naš cilj je da nastavimo da osluškujemo potrebe naših posetilaca i da, uz praćenje svetskih trendova i postavljanje novih standarda, zadržimo lidersku poziciju”, rekla je Aleksandra Janković, menadžer za odnose sa javnošću i komunikacije UŠĆE Shopping Centra.

Zeljko Vasic na petom rodjendanu USCE SC Vlado Georgiev priredio nezaboravan nastup u UŠĆE Shopping Centru

U okviru proslave ozvaničen je i početak humanitarne akcije “Kolačić sreće” koju UŠĆE SC organizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i Udruženjem mladih privrednika Srbije. Kupovinom kolačića po simboličnoj ceni od 50 dinara, posetioci imaju priliku da budu humani i daju svoj doprinos akciji opremanja škole za decu sa smetnjama u razvoju iz Čačka, specijalnim “Montesori” kabinetom.

Aleksandra Jankovic menadzer za odnose sa javnoscu i komunikacije USCE Shopping Centra Vlado Georgiev priredio nezaboravan nastup u UŠĆE Shopping Centru
Ovim slavljem ujedno je započeo rođendanski mesec april tokom kojeg će posetioci UŠĆE SC uživati u brojnim iznenađenjima, prijatnoj atmosferi i povoljnostima pri kupovini.

Comments