Proleće je stiglo, svima je do teksasa! Jer, već smo do sada toliko puta čule i uverile se u to da je denim neprevaziđeni trend koji traje i traje i koji nikada neće prestati da bude naš spas kada nemamo predstavu šta bismo mogle da obučemo. Za sve prilike, za svako doba dana ili noći, džins je tu da učini da izgledamo atraktivno i moderno. No, nije ovde sada reč o hvalospevu koji upućujemo našem omiljenom materijalu (ili je denim pak stil života?!) već je krajnje vreme da saznamo koji su to trendovi ove godine ključni kada je u pitanju naš omiljeni, ljubljeni džins.

Aplikacije

Sigurno si primetila da su aplikacije svuda oko tebe! Gde god se okreneš, šarene sličice ti “bodu” oči, a i devojke i muškarci nisu odoleli, a da svoje kombinacije ne osveže ovim detaljima. Aplikacije na džinsu su pravi hit ove godine, a njima možeš ukrasiti suknje, jakne, farmerke, košulje… Sve! Osim toga, ako ne želiš da kupiš komad koji je već ukrašen na ovaj način, kupi aplikacije sama i njima osveži svoju staru garderobu.

aplikacije Vodeći denim trendovi za ovu godinu

Denim shoes

Kendal Džener je džins ponela na sasvim nov ili pak davno zaboravljen način – u vidu cipela! Interesantno, a lako za kombinovanje, kako kada osmisliš all denim look, tako i kada samo ovim parom obuće “začiniš” jednstavni, monohromatski autfit.

cipele Vodeći denim trendovi za ovu godinu

Iskrzani krajevi

Nogavice farmerki su ti duge i želiš da ih skratiš? OK, samo nemoj da ih porubiš već ostavi končiće da slobodno lete na sve strane. Možda ne volimo iskrzane krajeve na kosi, ali kada je džins u pitanju – pozdravljamo! Džin osvežen na ovaj način izgleda ležerno, a trendi.

iskrzani krajevi Vodeći denim trendovi za ovu godinu
Comments