U poređenju sa modom, makeup doživljavamo kao rutinu, kao nešto što je uvek isto, a jedinu varijaciju koju pravimo kada je šminka u pitanju jeste dilemma – staviti ili ne staviti “jači” ruž za usne. Ali, ovo je pogrešno! Ako možeš da eksperimentišeš kada je u pitanju moda i svakog dana želiš novi, drugačiji autfit, zašto tako ne bi bilo i sa šminkom i frizurom? Dobro, da, ne stoji ti baš sve, ali hajde da vidimo čime raspolažemo i na osnovu toga nešto smislimo? A za početak, počnimo od prelistavanja ključnih beauty trendova za proleće/leto 2017.

Color Pop

Pazi ovo: ove sezone, makar kada je reč o makeup trendovima, imaš svu slobodu da biraš boje. Bilo koje boje! A onda ih onako lepo i bogato naneseš na kapke, ne vodeći računa o ivicama (jer sada nije trenutak za sitničarenje) i – uživaš u svojim bojama, sjaju i šarenilu. Kul i smelo! Ostatak šminke je, naravno, sveden. Uz ovakav statement makeup odaberi i jednostavnu frizuru – kosu začešljanu unazad ili nizak rep sa strane.

color pop 2 Vodič kroz beauty trendove za proleće/leto 2017. za sve kul devojke color pop Vodič kroz beauty trendove za proleće/leto 2017. za sve kul devojke
Comments