2. Romantični cvetovi

Šta bolje i lepše asocira na proleće od diskretnih cvetića na prstima, oko zgloba ili na uhu? Pokaži svoju nežnu i romantičnu stranu sa prelepim nakitom i detaljima u obliku cvetova.

pandora 2 Vodič kroz prolećni nakit: 4 stila za svačiji ukus

Narukvice od srebra su vanvremenske i savršene za dodavanje ljupkih “prolećnih” privezaka uz pomoć koji savršeno možeš iskazati svoju individualnost i smisao za stil.

SPR17 RADIANT BLOOM MODEL 02 CMYK 2 Vodič kroz prolećni nakit: 4 stila za svačiji ukus

3. Svetlucavi kamenčići kao vodene kapljice pune boje

Ako si pak devojka koja više voli jasne linije i minimalistički dizajn, oduševiće te svetlucavi kamenčići, u raznim bojama! Možeš izabrati boju koja predstavlja boju kamena svog meseca rođenja za dodatnu simboliku ili stvoriti niz od svojih omiljenih nijansi!

 

SPR17 SPS RADIANT DROPLET 03 CMYK 1 Vodič kroz prolećni nakit: 4 stila za svačiji ukus

4. Pandora rose kolekcija

Ako si i ti jedna od onih devojaka koja bi kupila sve što je u boji roze zlata, imamo vesti za tebe –  želećeš da kupiš svaki komad iz posebne Pandora rose kolekcije. Ova kolekcija sačinjena je od jedinstvene mešavine različitih metala na koju je dodata roze pozlata, sa blistavom i prefinjenom bojom koja naglašava klasičnu lepotu i starinski izgled. Da li si se već zaljubila u ovaj nakit? Mi jesmo! Izdvajamo par omiljenih komada:

SPR17 SPS RADIANT BLOOM 12 CMYK Vodič kroz prolećni nakit: 4 stila za svačiji ukus SPR17 SPS RADIANT BLOOM 14 CMYK Vodič kroz prolećni nakit: 4 stila za svačiji ukus

 

Za ove i druge komade iz Pandora prolećne kolekcije, ne zaboravi da posetiš Pandora prodavnice – spisak svih lokacija možeš pronaći na ovde. Takođe, ne zaboravi da zapratiš Pandora nakit na Facebook-u i na Instagram-u kako bi uvek bila na vreme obaveštena o svim akcijama i novim kolekcijama!

Comments