Naziv Majorka potiče od latinske reči majorica što znači najveći. Budući da je ona najveće ostrvo na Balearima, ovo ime joj u potpunosti odgovara. Turizam na Majorci doveden je do savršenstva. Jedan je od retkih turističkih centara u svetu koji ima razvijen, kako masovni turizam (preko 8.000.000 stranih turista), tako i elitni turizam (aristokrate, političari, sportisti, magnati…).

U severozapadnom delu ostrva nalazi se maleni raj. Blaženstvo koje ne smete propustiti. Iz Jumeirah Port Soller Hotel & Spa pruža se pogled na Sredozemno more, živopisno ribarsko selo Port Soler i planinski masiv Serra de Tramuntana. Zamislite tirkizno more, sunce, slobodu koju pruža pogled na planine i vedro nebo iznad vas i biće vam jasno o čemu govorimo. Ovaj hotel gotovo da vas provocira da se provedete odlično i nikako drugačije. Prilagođen je i deci i odraslima – pored 120 prostranih soba kojima raspolaže, Jumeirah Port Soller Hotel & Spa svojim posetiocima nudi teretanu i velnes centar, dečiji klub sa piratskim motivima, mnoštvo restorana i barova. Uživajte.

159 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Mali raj udaljen od gradske vreve

253 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Pogled ka beskraju

341 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Vas dvoje, more, nebo i planine

432 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Opustite vaša čula uz četinare, vino i čist vazduh

530 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Soba za uživanje, ali i rad

623 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Budiće vas pogled na more i nebo

715 Vodiću te samo reci Wannabe: Blažena Majorka

Za kraj dana topla kupka i odmorne oči

Izvori fotografija: freshome.com


Katarina Nikolić više voli životinje nego ljude. Iskrena je, direktna i voli da filozofira. Kažu da je tvrdoglava, a ona smatra da je samo principijelna. Klasična muzika je opušta.

Comments