Prepusti se čarima bele peščane plaže i tirkizne vode. Dobrodošao u  Konstanca Halaveli Resort (Constance Halaveli Resort).

Konstanca je više od luksuznog odmarališta. To je raj od šest zvezdica, smešten na Maldivima, koji talasa na vodama Indijskog okeana. Ovo je jedno od najpoznatijih koralnih ostrva Maldiva, sa severne strane gde čiste bele peščane plaže ulepšavaju tirkizne vode, stvarajući nezaboravnu scenu i neponovljiv doživljaj. Sunčane terase i bazeni na otvorenom, kao i spoj  divlje prirode i luksuznih otmenih vila predstavljaju mešavinu prirodnog i veštačkog u savršenoj ravnoteži. Opuštajuće šetnje po ostrvu i uživanje u čarima Konstance idu ruku pod ruku, dokazujući još jednom da je ovo savršeno mesto da se oslobodi um, telo i duh čoveka.

Postoji i dečji klub koji čuva decu dok se roditelji zabavljaju, a porodične vile su tu da uvedu mališane u čudesan svet Maldiva. Tri restorana i dva bara omogućavaju gostima da se druže i uživaju u rajskoj atmosferi ostrva. Plodovi mora, specijaliteti azijske kuhinje sa evropskim akcentom čine čitavu paletu ukusa i mirisa. Sve to doprinosi potpunom užitku u hrani i građenju jedinstvenog iskustva koje se ne zaboravlja.

Slika 178 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Tamo gde nikog nema, daleko

Slika 258 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Pravo na morski greben!

Slika 347 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Neka nas morski talasi ponesu u ritmu sreće i ljubavi

Slika 438 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Tamo gde počinje i gde se završava sve

Slika 532 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Kraljevske odaje

Slika 631 Vodiću te samo reci Wannabe: Konstanca tretman

Sve što je za sreću potrebno


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments