Navikli ste da vas vodimo na najegzotičnija mesta na planeti. Ovog puta, nešto posebno i drugačije. Bežimo iz gradske gužve pravo u Grčku. Najfinija usluga i “de luxe” hotel. Mistični Krit koji oduzima dah. Neka se talasi lome pred vašim očima. Kažu da se ljudi uvek vrate ovom mestu. Obuzima srećom, a mami neverovatnim pejzažom. Uživajte u pogledu, divite se prirodi i prisustvujete mestu gde se more i nebo spajaju. Šta tražiti više?

Smešteni u “Elounda Peninsula” hotelu osetićete sve blagodeti života. Ekskluzivna destinacija sa takvim uslovima. Luksuz nije bogatstvo, luksuz je umeti živeti. Po želji, sobe mogu biti  jedinstveno dizajnirane, sa cvetnim pejzažom, dosta svetla ili ne. Enterijer i eksterijer se sklapaju u prelepu sliku stvarnosti. Hotel je poznat širom sveta kao jedan od najboljih i naravno po dobrim banjama. Veoma intuitivan i kako kažu: “spaja dušu i telo”.

Ovo mesto pruža bezbroj mogućnosti kao što su tereni za golf, restorani, barovi i posebno ograđeno mesto za decu. Visoki plafoni, nameštaj od drveta i veliki prostori odišu toplinom. Ovo mesto nije ništa više nego najbolje odmaralište za one željne sunčanja, meditiranja, sanjanja otvorenih očiju ili možda čitanja dobrih tekstova. Neka se duša i telo spoje, posetite Grčku.

Slika 117 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

Ovde je leto triput toplije

Slika 217 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

Iz kreveta pravo u vodu

Slika 317 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

A kada padne noć...

Slika 417 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

Kad bi bio svaki dan kao ovaj dan

Slika 514 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

Zdravlje na usta ulazi

Slika 616 Vodiću te samo reci “Wannabe: Mistični Krit

Za svakog po nešto

Izvori fotografija: feshome.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments