Ovoga puta bežimo ni manje ni više nego u Brazil. Kada kod nas sunce zataji i njegovi zraci polako nestaju, odlična je prilika da ih uhvatimo i to na sunčanim plažama Brazila. Još ako ovaj predivni ambijent ulepšamo romantičnom šetnjom udvoje po Nannai plaži, osećaj je predivan. Ovo je luksuz koji se ne može sagledati na pravi način ako ga posmatrate sa terase hotela. Doživite ovu lepotu iz prve ruke. Ovde vladaju muzika, boje, razigranost, pozitivna energija… Čari smeštene na plaži “Nannai” u mestu pod nazivom Porto de Galinas.

Još jedna pogodnost ovde je to što je voda svuda oko vas. Ima mnogo bazena, među njima i ogroman od 6,000 kvadratnih metara, podeljen na različite zone za relaksaciju. Tu su i trake za plivanje sa pogledom na okean, đakuzi dobrodošlice za one koji su željni mehurića. Zaljubljeni par može da uživa na jednoj strani dok se njihova deca brčkaju u posebnoj zoni koja je specijalizovana tako da pruža i bezbednost i zabavu. Ovo mesto je opremljeno sa 42 apartmana, a ovaj zavodljiv brazilski centar sadrži i restoran, bar na plaži, sve što pruža osećaj prirodnog kraljevstva. Avantura i opuštanje u jednom paketu.

Ako vam ležanje i odmaranje dosadi, ovo mesto vam daje mogućnost da se bavite različitim sportovima, kako vodenim, tako i tenisom, fudbalom, odbojkom na plaži. Sledeće fotografije su samo uvid u ono što se nalazi između palmi i azurne vode, a ostatak morate otkriti sami lično.

Slika 177 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

Ovde je leto mnogo toplije

Slika 258 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

Iz kreveta pravo u vodu

Slika 351 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

A kada padne noć...

Slika 443 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

Kad bi bio svaki dan kao ovaj dan

Slika 531 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

Zdravlje na usta ulazi

Slika 625 Vodiću te samo reci “Wannabe: Nannai plaža

Za svakog po nešto, raj za male

Izvor fotografija: freshome.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments