Vreme je da vam proradi mašta. Gde drugo nego na Havajima i to u vili koja pruža sve o čemu ste maštali godinama. Da ste poželeli da vas bace na najlepše mesto na zemljinoj kugli koje je lek za oči i telo, onda je to upravo odmor koji broji na hiljade talasa i to na Havajima. Priuštite sebi ekskluzivan odmor koji obiluje tropskim baštama i spektakularnim dizajnom. Ovo zadovoljstvo sadrži 11,000 kvadrata nekretnina uronjenih u tropskim lepotama Mauija. Svojim uslugama predstavlja dizajn Kineskih paviljona i Indonežanskog dekora. Ogromna i udobna vila može da primi i ugosti i do šesnaest ljudi u njenih osam spektakularnih spavaćih soba što je čini savršenom za velika porodična okupljanja i različite skupove.

Prema zvaničnom opisu ovog projekta smatra se poslednjim izumom odmarališta. Na samom je vrhu što se luksuza tiče. Pogodnosti su mnogobrojne. Zagrejani bazen, kako unutra tako i spolja, poseban, mali bazen za decu, odvojeno dvorište za privatno sunčanje, centralno grejanje, teretana, sto za bilijar, biblioteka, soba sa velikim TV ekranom, sto za masažu, gurmanski potpuno opremljena kuhinja, sto za ručavanje smešten napolju. Sve to uz predivni prirodni pejzaž koji okružuje čitavo malo carstvo. Ovo je odlično mesto za utočište i beg od svakodnevnih stresova. U ovoj Maui vili postoji mesto opremljeno dvema kancelarijskim prostorijama. Uživajte u magičnoj turi koja vam je predočena i obavezno prepričajte sve detalje svog bekstva u svet uživanja.

Slika 155 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Slika govori više od reči

Slika 241 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Pejzaž koji ostavlja bez daha

Slika 336 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Veče ispod palme, na obali mora

Slika 430 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Otvorite vrata raja

Slika 520 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Udoban smeštaj kao na oblaku u mnogobrojnim prostorijama

Slika 615 Vodiću te samo reci “Wannabe: Palme, more i kokteli

Da pored prirodnih lepota i vaše telo zasija, teretana

Izvor fotografija: freshome.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments