Karipsko more otkriva tajnu o jednoj od najlepših plaža na svetu. Prošetajte ostrvom Maya i doživite pravi letnji doživljaj. Smeštaj je više nego luksuzan, a usluga dostojna hotela sa pet zvezdica. Oduševiće vas čitav ambijent, tropske šume, svetski poznat golf klub “El Camaleón”, 401 apartman… Ovo mesto se može pohvaliti i sa četiri fantastična restorana, spa centrima i još mnoštvom atrakcija. Ovaj meksički kutak je kao stvoren za savršen odmor! Ukoliko vam finansijske mogućnosti to dozvoljavaju skoknite do istog i obavezno nam pošaljite razglednicu!

Fairmont Mayakoba resort 1 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Da li ste ravnodušni?

Svaki apartman je opremljen modernim nameštajem i odiše toplinom. Iako će vas, sasvim smo sigurni, eksterijer više privući, kada se nakon dugih šetnji vratite u svoj apartman odmorićete se na pravi način. Na raspolaganju su vam bezbrojni spa tretmani.

Fairmont Mayakoba resort 3 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Raj pred očima

Fairmont Mayakoba resort 4 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Mesto za uživanje

Fairmont Mayakoba resort 5 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Prijatan enterijer

Fairmont Mayakoba resort 16 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Idealno mesto za romantične trenutke

Fairmont Mayakoba resort 20 Vodiću te samo reci Wannabe: Tropski raj

Samo za zaljubljene


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

 

 

Comments