Britanski “Vogue” je čak više puta koristio priliku da na naslovnim stranama prikaže neka nova modna lica, od kojih su čak Kara Delevinj (Cara Delevingne) i Džordan Dan (Jourdan Dunn) dobile titulu Viktorijinih anđela.

Naomi Kembel (Naomi Campbell) je britanski model i važi za jednu od najlepših žena sveta. Radila je revije za mnoge poznate kuće kao što su Ralph Lauren i Versace. Sa samo 17 godina, krasila je naslovnicu britanskog “Vogue”-a, kao prva tamnoputa lepotica još od 1966. godine.

Naomi Kembel na naslovnici Voga “Vogue”: Lica sa naslovnica

Naomi sa prelepim osmehom jednostavno zrači

Kejt Mos (Kate Moss), svetski top model, poznata je po svom seksepilu. Prvi put je krasila naslovnicu “Vogue”-a u martu 1993. godine, i jedva da je i jedna godina prošla, a da se ona nije našla na njoj. Takođe, važi i za jednu od tzv. modernih muza.

Kejt Mos na naslovnici Voga “Vogue”: Lica sa naslovnica

Iz Kejt seksepil prosto izbija

Sofi Dal (Sophie Dahl) je engleski pisac i bivša manekenka. Ova plavokosa dama, izrazito plavih očiju, našla se tri puta na naslovnim stranama koje je krasila svojom lepotom.

Sofi Dal na naslovnici Voga “Vogue”: Lica sa naslovnica

Krupne plave oči ostavljaju nas bez daha

Kara Delevinj je veoma mlada manekenka koja se prvi put našla na naslovnoj strani “Vogue”-a u martu ove godine. Pored toga, pripala joj je čast da dobije i titulu Anđela.

Kara Delevin na naslovnici Voga “Vogue”: Lica sa naslovnica

Tako mlada, a već uspešna

Džordan Dan je ove godine postala jedan od Viktorijinih anđela. Sa svojim koleginicama Iden Klark (Eden Clark) i Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley) pozirala je za naslovnicu “Vogue”-a u novembarskom izdanju 2008. godine.

Džordan Iden i Rouzi na naslovnici Voga “Vogue”: Lica sa naslovnica

Sa svoje dve koleginice Džordan čini savršen trio


Ivana Stojanović je večiti perfekcionista koji nikada ne skida svoje ružičaste naočare kojima voli da boji svet oko sebe. Njena umetnost bojenja dolazi pravo iz srca uz smeh i muziku.

Comments