Italijanski brend sportske & fashion obuće VOILE BLANCHE novitet je u ponudi jedne od najvećih regionalnih retail kompanija, Fashion Company. Liniju muške i ženske obuće VOILE BLANCHE za proleće/leto 2016. možete kupiti u multibrand concept store-u FASHION&FRIENDS u Beogradu.

Voile Blanche, patikama reinterpretira kodove iz muške garderobe, radeći na detaljima, izboru nijansi i boja, veličinama i izradi, dajući život inovativnom, veoma prepoznatljivom proizvodu koji objedinjuje italijansku tradiciju i međunarodni šarm. Muška ali i ženska patika odišu ležernom sofisticiranošću. Nikada previše seksi, nikad suviše klasična, poigrava se neuhvatljivih nijansama. Dodir glamura, malo mašte, lakoća pokreta i spontana senzualnost postali su novi znaci prepoznavanja za nju i njega. Inače, dugogodišnje zaštitno lice ovog brenda bio je italijanski kralj Instagrama, blogger Mariano Di Vaio.

IMG 8492 Voile Blache: Novitet u ponudi Fashion&Friends IMG 8614 Voile Blache: Novitet u ponudi Fashion&Friends

Kolekcija proleće/leto 2016. brenda VOILE BLANCHE stiže u prodavnicu Fashion&Friends u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city.

Comments