Većina žena voli dugu kosu, ali nekada i ona smeta, pa je verovatno tada skupljate u neku neobaveznu punđu ili rep koji osim što skloni kosu sa vrata, uvek izgleda dobro. Pogotovo ako volite rep, onda bi trebalo da naučite kako da učinite da izgleda stilizovanije i kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Ove frizure moći ćete da nosite u različitim situacijama, a izgledaće dobro uz bilo šta da obučete.

Ovaj rep će vam se sigurno dopasti. Skupite kosu u rep, ali tako da deo kose koji ide na kraju glave, odnosno potiljačnom delu bude pušten. Taj deo kose uzmite i ispletite u pletenicu, pa je uvijte oko repa i kraj stavite ispod repa, te zakačite običnom ukosnicom. Ovaj niski rep izgleda veoma zanimljivo i moderno. Uvek možete dodati neki ukras u vidu neke šnale ili zanimljive gumice.

Ove frizure će vas oduševiti Volite rep? Ove frizure će vas oduševiti!

Jedna od frizura koja će vam odgovarati i za neke svečane prilike pravi se veoma jednostavno. Kosu svežite u visoki rep, ali tako da vam šiške, odnosno prednji deo ostane slobodan. Prvo jedan deo prebacite preko repa, pa zakačite ukosnicom, pa drugi deo prebacite preko njega i njega zakačite ukosnicom. Rep uvijte presom ili figarom, pa malo rašćešljate i za nekoliko minuta ćete dobiti glamuroznu frizuru.

Ove frizure će vas oduševiti2 Volite rep? Ove frizure će vas oduševiti!
Comments