Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sigurno si čula od drugarice, drugaričine drugarice, ili si bila u fazonu “pitam za drugaricu” o ovoj situaciji. Dan zaljubljenih, kakav passé dan, ali što ga ne iskoristiti za produženi vikend – romantičan put – malo je kliše, ali koga briga. Tako si razmišljala pre 6 meseci, kada ste uplatili smeštaj, ali ipak si (u sada kritičnoj situaciji) ispala pametna kada si ga nagovorila da sa avionskim kartama sačekate. Situacija je alarmantna, niste raskinuli, ali nije da nećete…

Davno uplaćeno putovanje, živci pri kraju, a novac već potrošen, šta uraditi? Ukoliko si već upoznata sa ovim pitanjem, znaćeš da ti turističke agencije neće vratiti novac nazad. Već razmišljaš da raskineš i putovanje pokloniš sestri, drugarici ili mami, a da to vreme provedeš uplakana i ljuta, smišljajući izgovore zašto mu nisi dala još malo vremena i zašto nisi napravila poslednji, presudni, korak u vašoj vezi. Razmisli realno o problemima koji te muče i zapitaj se zašto bi sebe lišila fantastičnog putovanja, koje ste pronašli zajedno po još boljoj ceni, samo iz razloga što vam je “loš period”.

annette sousa HW ep3fC4Kc unsplash e1580993447979 Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Žena si, dakle još uvek ga voliš, ali on i dalje provodi previše vremena sa društvom, ne sklanja sudove za sobom i ne kupuje ti cveće. Sledi razmišljanje – mi žene smo tako jednostavna bića, zašto jednostavno on ne može da uradi sve kako treba Zar je utakmica interesantnija od mene; kada su mali znakovi pažnje prestali da budu kul; nisam mu lepa; možda je problem u meni… Istina je da on nikada neće uraditi sve kako treba, kao i da ne treba da kriviš sebe, jer ne, problem nije u tebi.

Razmisli, možda je baš ovo pravi trenutak da pokušaš da ispraviš greške u svojoj vezi i da vam pružiš još jednu šansu, jer Air Serbia je sve zaljubljene (i malo manje zaljubljene) rešila da obraduje fantastičnim Sales periodom! Od 12. do 13. februara možeš da kupiš avionsku kartu za Dan zaljubljenih po specijalnoj ceni od 49e, a u ponudi se nalazi čak 30 gradova. Nemoj da sumnjaš da je i tvoja destinacija jedna od njih, jer budi sigurna da jeste. Samo neke od atraktvnih destinacija su Berlin, Brisel, Kopenhagen, Istanbul, Amsterdam, London, Milano, Rim, Solun i Ljubljana.

azhar j t2hgHV1R7 g unsplash e1580993835165 Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Za dobru vezu pored dobre komunikacije, poštovanja i razumevanja, bitna su i putovanja. Znaš i sama koliko je retko naći dobru destinaciju, po dobroj ceni, zato budi ti ta koja će uneti još malo romantike u svoju vezu i iskoristi ovu specijalnu promociju da budete sami, da se posvetite jedno drugom, baš kao na početku. Možda na baš ovom putovanju rešite sve svoje nedoumice i vratite se daleko zaljubljeniji i odmorniji!

Iskoristi ULTRA LAST MINUTE specijalnu ponudu za letove na Dan zaljubljenih!

Izaberi omiljenu destinaciju već od 49€ za kartu u jednom smeru i rezerviši danas!
*ponuda je ograničena i važi za putovanja u naznačenom periodu.

Fotografije: unsplash.com

Miona

Editors choice