Christina Aguilera je na svom poslednjem pojavljivanju u javnosti izašla na scenu i “zapalila” pibliku. Naravno, svojim glasom, jer i nakon 20 godina na sceni, ova žena uspeva da nas oduševi svaki put kada uzme mikrofon. Ali, na nastupu People’s Choice Awards Christina Aguilera je došla obučena kao da je usred promovisanja svog Stripped albuma iz 2002. i sve nas podsetila koliko smo voleli njenu Dirrty eru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iggy Rosales (@hairbyiggy)

Pojedine epic performanse naših omiljenih izvođača nikada nećemo zaboraviti. Poput scenskog nastupa Madonne, Christine Aguilere i Britney Spears u toku izvođenja numera Like a Virgin i Hollywood, kao i facijalne ekspresije Justina Timberlakea – koji kao gost u publici nije bio impresioniran poljupcem ove tri dive. Isto tako ćemo se dugo sećati i Christinog nastupa na ovogodišnjoj dodeli People’s Choice Awards jer je probudila svu nostalgiju za dvehiljaditim, a evo i zašto…

Christina Aguilera odaje počast svom albumu Stripped

Pop ikona se na dodeli pojavila u crno-žutoj kombinaciji gotovo identičnoj onoj koju je nosila u toku promovisanja svog singla Dirrty. Pevačica je nosila crno-beli korset koji je imao žute trake u cilju efikasnog zatezanja. Christina je izgledala kao da se uopšte nije promenila, noseći satenske zvonaste pantalone iz 2002. godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Trevelyan (@annatrevelyan)

Stilisti Jose Rodrigo i Anna Trevelyan su savršeno iskombinovali njen autfit i uspeli da oduševe sve fanove Christine Aguilere kojima je nedostajala Stripped era. Polu-podignuta kosa imala je i crne pletenice, gotovo identične kao one u spotu Dirrty. U periodu kada su sa svih strana mogli da se čuju hitovi sa Christininog četvrtog studijskog albuma, svi su želeli da imaju istu frizuru kao ona. Uz blanš kosu, crni pramenovi su mnogima bili san snova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iggy Rosales (@hairbyiggy)

Comments