Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

2/3

Nismo istrajali u pravim odlukama

I ono što na početku zavisi najviše od nas, u realizaciji prevazilazi naše moći i uticaj. Ako su nam neke prave odluke izmakle i nismo uspeli da ih realizujemo, jer nismo imali snage da sve izguramo sami, jer nismo pronašli podršku koja nam je bila potrebna, jer su se okolnosti promenile i neočekivani zapleti su nam pokvarili planove – onda nije ni bio pravi trenutak, iako je odluka bila prava.

Nismo se usudili da rizikujemo

Rizik zahteva da izađemo iz zone komfora i uđemo u nepoznato, a za to treba da budemo jako motivisani i dovoljno hrabri. Nismo bili, doživeli smo lični poraz. Iskustvo poraza je sastavni deo budućeg uspeha, ako smo pametni.

Dozvolili smo da nas proguta rutina

Živeli smo cele godine u istom, uobičajenom tempu, nismo se dovoljno odmarali, provodili, rekreirali, opuštali. Nismo imali vremena. Rutina je takva, ona jede vreme i teško je oteti joj se. Naročito ako nemamo neki konkretan razlog, cilj i nagradu. Bili smo malodušni i dozvolili smo da nam se dani okreću kao ringišpil i sad nam se vrti u glavi. Ali, hej, pa niste bili samo na ringišpilu, sigurno ste malo bili na rolerkosteru, malo u fliperu, malo na karting stazi. Ako nameravate da promenite te automatske i nasumične vožnje od kojih vam je muka i da malo pešačite, treba vam dobra strategija za zaobilaženje rutine. Ili za unapređenje rutine, nekim zdravijim navikama, zbog kojih ćete se osećati bolje.

2016 2 Vreme je da sebi oprostite stvari koje niste (dobro) uradili u 2016.

Editors choice