Da li i Vi sve češće imate osećaj da je dan prekratak? Stalna žurba i telefon koji neprestano zvoni postali su deo Vaše svakodnevice. Dovoljno sna, fizička aktivnost i život bez stresa u današnje vreme mogu se smatrati privilegijom. Kada je nivo stresa veći nego uobičajeno, počinje da pati i koža. Neki od prvih znakova stresa na koži pojavljuju se na licu u obliku akni i bubuljica, osipa i preranih bora.

Multiactiv kozmetika Vam zato poručuje da je vreme da usporite i pronađete više vremena za sebe i svoju kožu. Tražeći rešenje za probleme koje brz tempo života donosi koži, tim stručnjaka Multiactiv kozmetike inspiraciju je pronašao u prirodi i u svoje proizvode “ugradio“ čudotvoran prirodni sastojak – puževu sluz.

fotka za portale Vreme je da usporite

Vreme je da usporite

Puževa sluz koja se koristi u Multiactiv proizvodima potiče od puža Helix aspersa Muller, koji je preživeo na zemlji u ekstremnim uslovima više od 600 miliona godina. Puž je razvio sopstveni odbrambeni mehanizam u obliku kompleksnog sekreta koji pomaže da brzo popravi oštećenja koja nastanu na organizmu. Slaba, krhka životinja preživela je zahvaljujući neverovatnoj sposobnosti da regeneriše svoje tkivo uz pomoć sluzi. Što je nama bitnije – iste karakteristike sluz ima na ljudsku kožu. Ova neobična materija prikuplja se posebnim tehnikama i obrađuje specifičnim procesima kako bi kasnije, u obliku filtrata, postala glavni sastojak kozmetičkih preparata.

Filtrat sluzi puža je dragocena aktivna supstanca koja je savršeno izbalansirana aktivnim sastojcima. Bogata je glikolnom i hijaluronskom kiselinom, kolagenom i elastinom, vitaminima A, C i E, alantoinom i prirodnim antibioticima. Svaki od ovih sastojaka veoma je poznat po svojim pozitivnim efektima na kožu i koristi se za proizvodnju velikog broja kozmetičkih proizvoda. Sinergijskim delovanjem postižu se izuzetni rezultati u nezi i podmlađivanju kože.

Visoka učinkovitost Multiactiv proizvoda

Ultra energetska krema i Ultra regenerativni serum sadrže izuzetno visok procenat filtrata puževe sluzi, čak 80%, što ih svrstava u kategoriju ekskluzivne nege i obezbeđuje im visoku učinkovitost i blagotvornost. Namenjeni su i ženama i muškarcima, bez obzira na njihovu životnu dob i tip kože. Prijatnog su mirisa i lagane teksture, veoma lako i brzo se upijaju u kožu, ne ostavljajući mastan trag.

Ultra energetska krema je izuzetno korisna u podmlađivanju kože, poboljšava njenu elastičnost, pruža intenzivnu hidrataciju, redukuje postojeće bore i usporava nastanak novih i smanjuje iritacije.

Rezultati su pokazali da se nakon samo 14 dana redovne upotrebe kreme vlažnost kože povećava za 21.7%, a elastičnost za 57%.

Ultra regenerativni serum se koristi za ciljana područja oko očiju, usana, vrata, čela i “bora smejalica“. Prirodni aktivni sastojci sadržani u puževoj sluzi prodiru u najdublje slojeve kože i veoma efikasno obnavljaju i pojačavaju strukturu kože, dajući joj čvrstinu i elastičnost.

www.multiactiv.rs

 

Comments