Stiglo je proleće, lepo vreme i sunce (dobro, i to će uskoro!) tera nas na svakakve aktivnosti i konačni izlazak iz zimskog sna. Pošto smo u toku zime bili neaktivni na gotovo svim područjima, vreme je da se posvetimo uređivanju svog života. Odakle poći? Naravno, od ljubavi!

Volimo mi svog dečka, lepo nam je zajedno i sve to stoji, ali uvek postoji ono malo koje nam kvari užitak i radost. On nije baš savršen i vapi za malim preoblikovanjem. Takoreći, dresiranjem. Moramo naučiti sve tajne ovog zanata i naterati ga da učini sve što poželimo, maltene, samo pucnuvši našim izmanikiranim prstićima! (Mmm da, ovo zvuči tužno, jadni oni! Šmrc! Ali, ko zna kakve čari oni na nas bacaju, pa se prema njima ponašamo tako blago i milo i sve im dozvoljavamo! Vreme je da se oduže…)

Zašto je gore kad se prekida veza koja to nije ni bila1 Vreme je za dresiranje

Pošto žene nikada nisu zadovoljne i uvek im nešto fali, tako će i kod partnera uvek tražiti mane – te joj ne posvećuje pažnju, te ne kupuje poklone, te on nije romantičan, te nije ambiciozan i svašta nešto još. E, zato ćemo danas pretresti sve te probleme i naći im rešenja. Biće vaš dragi cakum-pakum!

Comments