Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Decembar je pred vratima, dakle, vreme je za svođenje računa, i to onih stilskih. Napolju je još uvek sunce, ali realno, ko može odoleti dodeljivanju modnih titula po sistemu “ko je” nosio i “šta je” nosio prethodnih godina? Čini se da umetnost odevanja nikada nije bila toliko “reciklirana”, a istovremeno inovativna, kao tokom ove decenije. Mnoštvo noviteta, ali i duha 20. veka koji je nošen u skladu sa prohtevima milenijalaca. Evo najbitnijih modnih trendova koje nikada nećemo zaboraviti.

Patike sa platformom

Da li se sećaš kako smo ušli u ovu deceniju? Patike sa umetnutom štiklom su bile hit tokom prvih godina ove decenije, komad obuće koji je dominirao svetskom i domaćom modnom scenom. Bela varijanta sa pozlaćenim pločicama krasila je čak i kombinacije Jennifer Lopez. Možda nisu bile neudobne kao klasične visoke potpetice, ali svakako nisu bile komforne poput pravih patika.

Biciklistički šorts

Recikliranje devedesetih! Usko pripijeni materijal isečen iznad kolena, dubokog struka i različitih printova – ovaj šorts su nosili svi, uz sve. Uz patike i oversized dukseve, uz sandale i crop topove. Pa, barem niko ne može da kaže da ova decenija nije bila kreativna.

Čokeri

View this post on Instagram

Because I’m still obsessed with these buns.

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Iskreno, lični favorit. Najkul aksesoar koji sam ikada nosila, i za kojim bih ponovo posegnula. Sposoban da se prilagodi apsolutno svakom stajlingu, od elegantnih večernjih kombinacija do street style izdanja, satenski, ili oni sastavljeni od tri niza perli kakve je nosila Rihanna. Kako god da si ga nosila (znam da jesi), nosila si ga dobro. Ako je istina da se top trendovi iznova vraćaju, ja ću ovaj sačekati širom raširenih ruku.

Mikro naočare

View this post on Instagram

'91 Vivienne Westwood😍

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Da li Bella Hadid zaslužije zahvalnicu ili grdnju za uvođenje ovog Matrix momenta dvehiljaditih u 2018. godinu? Često smo nailazili na tvitove i postove u kojima nas mnogi trendseteri upozoravaju da ćemo zažaliti zbog ovog trenda. Da li žalimo? Možda. Ali možemo jednoglasno da se složimo da Belli odlično stoje.

Editors choice