Nacionalna nedelja mode BIPA FASHION.HR, koja ove sezone donosi brojne novitete u konceptu i programu, predstavlja zvaničnu kampanju kao uvod u najiščekivaniji modni događaj ovog proleća. Vizuali, koje i ove sezone potpisuje poznati modni fotograf Franjo Matković, savršeno ilustriraju modni trenutak i poruku koju komunicira BIPA FASHION.HR. Energično, drsko, pomalo buntovno, a opet zrelo i sa stavom, atributi su kojima se može opisati karakter kampanje i videa koji prati fotografije.

Kampanja komunicira na nenametljiv način, a u skladu s globalno raširenim porukama o snazi pojedinca i pravu na posebnost, s naglaskom na ulogu snažne i emancipirane žene u suvremenom društvu. U skladu s tim, najrelevantniji modni događaj u regiji, BIPA FASHION.HR želi podržati tu univerzalnu poruku. “Kampanje koje sam do sada snimao bile su uglavnom naglašeno i dramatično stilizovane, konceptualne priče redovito odmaknute od stvarnosti. Ovog puta napravili smo potpuni zaokret, kako u samom konceptu, tako i u realizaciji – priču smo vratili u stvarnost. Kroz masculine styling, karakternog modela i kolažiranjem neretuširanih i oštećenih fotografija postigli smo da kampanja odiše svežinom i neverovatnom energijom“, opisao je svoju inspiraciju Franjo Matković.

BIPA FASHION.HR kampanja WEB 4 Vreme je za modu – energična kampanja BIPA FASHION.HR a

BIPA FASHION.HR najavljuje i nikad raznovrsniji program koji se održava od 15. do 24. marta. U skladu sa statusom ove Nedelje mode, program će se održati na čak 3 lokacije. U prekrasnom ambijentu Gliptoteke Nedelju mode otvoriće modni dvojac I-GLE, dok je drugi dan rezervisan za potpuno novi koncept CITY NEW NOW, koji će dizajnerima omogućiti artistički pristup modnoj prezentaciji, a publici neposredniji uvid u modne kolekcije. Modne premijere nastavljaju se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a posebno mesto u programu ima svečana dodela modne nagrade Ana Lendvaj u organizaciji Večernjeg lista i FASHION.HR-a.

BIPA FASHION.HR kampanja WEB 2 Copy Vreme je za modu – energična kampanja BIPA FASHION.HR a

Ove sezone svoje će kolekcije pokazati najpoznatija dizajnerska imena i mlade snage među kojima: Ivica Skoko, Robert Sever, Arileo, Klisab, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Price on Request, Morana Krklec, Ivana Janjić, Anthony Avangard, Twins, Jelena Holec, Unesthetik te pobednica Fashion Incubatora Marijana Cigić, kao i gostujući modni brendovi iz regije, Mates i Mateyneira. Posebna novost ove sezone je i novi koncept FASHION.HR POP UP store, koji će se u saradnji sa partnerom projekta City Center One otvoriti odmah po završetku nedelje mode u tom shopping centru, a trajaće dva meseca.

BIPA FASHION.HR kampanja WEB 1 Vreme je za modu – energična kampanja BIPA FASHION.HR a BIPA FASHION.HR kampanja WEB 5 Vreme je za modu – energična kampanja BIPA FASHION.HR a

Fotograf: Franjo Matković
Model: Hilda Halilović, agencija Relatum models
Styling: Ana Nikačević
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Šminka: Saša Joković

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments