16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Između pametnih telefona, laptopa, tableta i svih mogućih aplikacija koje bi trebalo da vam olakšaju život, vaš život je postao sve samo ne lak.

Sva ta tehnologija koja je nastala kako bi nam navodno pomogla da smanjimo nivo stresa u životu, ima upravo kontra efekat. Navikli smo da konstantno budemo konektovani na internet i dostupni svima u svakom trenutku. I onda nije ni čudno što imamo tikove pri svakom zvuku telefona. Ko li nas sad traži, šta li se dešava, ko je u blizini, koliko lajkova ima moj selfi?

Bar dok ste na moru zaboravite na ove uređaje! Isključite se potpuno i za promenu napunite svoje baterije umesto baterije svog telefona!

Odmori mozak

Ukoliko isključiš sve uređaje, odmorićeš mozak. Svi pozivi, e-mailovi i ostale gluposti mogu da sačekaju. Uostalom, dostupan si ostalih 355 dana, pa bi bilo zaista u redu da sebi potpuno daš oduška tih 10 dana!

Bićeš bolji radnik

Ako malo odmoriš od firme, kolega, šefova i svih obaveza, srećniji i vredniji ćeš se vratiti na posao. Ukoliko ne odmoriš, doći će do prezasićenja. Ovako, pun energije i novih ideja bićeš spreman za “nove radne pobede”!

Smanjićeš nivo stresa

Idi negde gde te niko ne poznaje i gde nikoga poznatog ne možeš da sretneš. Diskonektuj se u potpunosti. Tako ćeš moći da se posvetiš samo sebi i ljudima sa kojima si na odmoru. Uostalom, bez tehnologije moraćeš zapravo da razgovaraš i sa ljudima sa kojima si na letovanju, a i sa onima koje upoznaješ.

Uživaćeš u letnjim aktivnostima

Umesto da samo gledaš u ekran, imaćeš vremena za sport, sunčanje, kupanje i ostale aktivnosti.

unplug this summer Vreme je za odmor: Diskonektuj se!

Spavaćeš bolje

Zamisli samo da spavaš sve dok se prirodno ne probudiš, bez alarma ili poziva i poruka usred noći. A verovatno, baš poput većine i vi spavate sa telefonom pored glave, iako ste svesni koliko on zrači.

Oslobodićete se negativnosti

Kada skrolujete kroz statuse i tvitove, sigurno vas nešto što vidite toliko iznervira, da vam ponekad i upropasti dan. Zašto biste to sebi radili na odmoru? Ko ih šiša, neka pišu šta hoće, ispred vas su plavo nebo i more u kojima možete uživati!

Lenka Gatić

Editors choice