Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Vreme leti, ali ti si i dalje tu

Vreme leti, ali ti si i dalje tu

Svi smo mi različiti, svako ima svoje želje i potrebe, ali kad se pojavi ta jedna osoba, koja ti promeni život i posle ga uništi, ti se izgubiš, ideš iz greške u grešku. Nikad nisam mislila da će mi se to desiti. Bila sam jako mlada. Mlada, da bih imala tako nešto ozbiljno. To je isto kao kad gledamo romantične filmove i zamišljamo sebe u takvoj priči.

144 Vreme leti, ali ti si i dalje tu

E da, i mislim da ću ga zauvek voleti

Bili smo užasni. U smislu da smo se toliko voleli da je postalo bolesno. Ja znam da možda ovo zvuči smešno, ali ja još nisam čula, niti videla tako nešto. Ne pričam ovo jer sam ja to doživela, pa kao samo moja veza je bila savršena. Ne, to su reči drugih ljudi. Svi oni koju su znali, čuli i videli. Ne može rečima da se opiše. To je bila burna veza. Puna emocija, bola, suza i besa. Kad se sve to skupi, bar u mom slučaju, bila je savršena.

Preko noći se sve desilo i promenilo. Bila sam baš klinka, nisam imala pojma o životu, a kamoli o nekim drugim stvarima. Ali, pored njega sam dosta naučila. S jedne strane – naučio me je šta znači voleti nekog više od sebe. A sa druge strane – naučio me je šta je bol i patnja. Čini mi se da nikad u životu nisam toliko plakala, ja ne mogu da opišem to, kao da me sve boli, kao da imam pritisak u grudima, kao da se raspadam.

Evo, sad kad se setim svega, tako mi bude smešno, mislim, pozitivno. Taj pogled, taj zagrljaj, ta pažnja, ta ljubomora, on kao on, sve je bilo savršeno. Nema ljubavi ako nema patnje. Onda to nije to. Ljubav boli.

Nedostaje mi nekad. Imam potebu da ga vidim. Dosta lepih momenata smo mi imali, ali ono što nikad neću zaboraviti su njegove oči, taj sjaj u njima, i način na koji me je gledao. Neopisivo, nema reči. Žao mi je što se kasnije nismo upoznali, bili smo baš mladi. Ali nije mi žao, nikad mi neće biti. Glupo je reći, ali znam da ono što sam imala sa njim, ta strast, tu potrebu za nekim, ta ljubav, sve to, mislim da mi se nešto nalik tome neće desiti. Volela bih, ali mislim da ne.

Izvori fotografija: jecikatevoli.blogspot.com, nestorruiz.com


Zvončica je jedna mala plava koja je previše emotivna.

Editors choice