#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

I počelo je emitovanje rijaliti šoua “Wannabe Blogger Show”. U prvoj epizodi, blogerke su se predstavile publici i govorile o svojim prvim utiscima o hotelu i ostalim učesnicama. Međutim, deset učesnica je dalje govorilo o ovoj temi putem svojih blog postova koje imate priliku i da pročitate na sajtu Wannabe Blogger Show-a.

Postovi učesnica će biti redovno objavljivani i uz svaku narednu epizodu. U iščekivanju druge epizode, koja će biti emitovana u četvrtak u 21h, pročitajte njihove prve postove i još ih malo bliže upoznajte.

dragana marovic 1 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Da li prepoznajete ovu devojku? Pa to je Dragana Marović! Ona je ovako izgledala pre početka šoua. Kako se njen stil razvijao pratite kroz svaku epizodu, a sada pročitajte njen prvi blog post “Početak nezaboravnog iskustva”.

jovana peric 2 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Jovana Perić je o svojim prvim utiscimna i svom prvom susretu s kamerom pisala i u postu –“Moj prvi susret sa kamerom”.

Katarina Nešić 3 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Katarina Nešić je pre ulaska u šou ubeđivala svoje prijatelje da rijaliti program “Wannabe Blogger” nije ni nalik drugim rijaliti šou programima koje su imali priliku da gledaju na televiziji, a o tome je i pisala u postu “Neizvesnost početka”.

nina peric 4 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Većina devojaka je pri ulasku u hotel imalo zavezanu košulju oko struka, ili bar tako tvrdi Nina Perić u postu “Početak zanimljive avanture”. Naravno, ni ona nije odolela ovom trendu.

zorica dukovski 21 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Kako vam se dopada selfi Zorice Dukovski? Da li vam deluje relaksirano i prijatno, baš kako se ona osećala kada je ušla u hotel “88 rooms” koji je uređen po feng shui filozofiji. O tome i piše u postu “Došao je i taj dan”.

photo 1 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

“Moj prvi utisak” je post Marije Pribić koji logično govori o njenom prvom utisku o celom šou i oduševljenjem energijom i izgledom hotela “88 rooms”.

photo 4 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Katarina Veljković u postu “Ovako je sve počelo” govori o tome kako je bila veoma nervozna i uzbuđena kada je počeo šou.

snjezana sucur 311 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Snježana Šućur je već na početku šoua rešila da šokira svoje prijatelje i fanove i objavila fotografiju sa potpuno drugačijom friurom! Ne brinte, nije promenila svoj zaštitni znak, samo se šalila i uživala u tome što su Ibiza girls, kako svoju družinu Ana Parčetić, Ana Maksimović i ona, sebe nazivaju. Čitajte više o tome u postu “Početak priče zvane Wannabe Blogger Show”.

20141117 112857 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

“Kako sam zakasnila na okupljanje”, naslov je prvog bloga Ane Parčetić koji govori o tome kako je ona došla na vreme. Bez šale, Ana je zakasnila i brinula da li je ponela sve stvari koje će joj biti potrebne.

snjezana sucur 21 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Ana Maksimović se pakovala 15 minuta pred polazak i baš kao i ostatak ekipe “Ibiza girls” imala problem sa kašnjenjem.  O tome više čitajte u postu –“Mrzovoljan početak”.

Lenka Gatić

Editors choice