Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

I počelo je emitovanje rijaliti šoua “Wannabe Blogger Show”. U prvoj epizodi, blogerke su se predstavile publici i govorile o svojim prvim utiscima o hotelu i ostalim učesnicama. Međutim, deset učesnica je dalje govorilo o ovoj temi putem svojih blog postova koje imate priliku i da pročitate na sajtu Wannabe Blogger Show-a.

Postovi učesnica će biti redovno objavljivani i uz svaku narednu epizodu. U iščekivanju druge epizode, koja će biti emitovana u četvrtak u 21h, pročitajte njihove prve postove i još ih malo bliže upoznajte.

dragana marovic 1 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Da li prepoznajete ovu devojku? Pa to je Dragana Marović! Ona je ovako izgledala pre početka šoua. Kako se njen stil razvijao pratite kroz svaku epizodu, a sada pročitajte njen prvi blog post “Početak nezaboravnog iskustva”.

jovana peric 2 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Jovana Perić je o svojim prvim utiscimna i svom prvom susretu s kamerom pisala i u postu –“Moj prvi susret sa kamerom”.

Katarina Nešić 3 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Katarina Nešić je pre ulaska u šou ubeđivala svoje prijatelje da rijaliti program “Wannabe Blogger” nije ni nalik drugim rijaliti šou programima koje su imali priliku da gledaju na televiziji, a o tome je i pisala u postu “Neizvesnost početka”.

nina peric 4 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Većina devojaka je pri ulasku u hotel imalo zavezanu košulju oko struka, ili bar tako tvrdi Nina Perić u postu “Početak zanimljive avanture”. Naravno, ni ona nije odolela ovom trendu.

zorica dukovski 21 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Kako vam se dopada selfi Zorice Dukovski? Da li vam deluje relaksirano i prijatno, baš kako se ona osećala kada je ušla u hotel “88 rooms” koji je uređen po feng shui filozofiji. O tome i piše u postu “Došao je i taj dan”.

photo 1 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

“Moj prvi utisak” je post Marije Pribić koji logično govori o njenom prvom utisku o celom šou i oduševljenjem energijom i izgledom hotela “88 rooms”.

photo 4 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Katarina Veljković u postu “Ovako je sve počelo” govori o tome kako je bila veoma nervozna i uzbuđena kada je počeo šou.

snjezana sucur 311 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Snježana Šućur je već na početku šoua rešila da šokira svoje prijatelje i fanove i objavila fotografiju sa potpuno drugačijom friurom! Ne brinte, nije promenila svoj zaštitni znak, samo se šalila i uživala u tome što su Ibiza girls, kako svoju družinu Ana Parčetić, Ana Maksimović i ona, sebe nazivaju. Čitajte više o tome u postu “Početak priče zvane Wannabe Blogger Show”.

20141117 112857 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

“Kako sam zakasnila na okupljanje”, naslov je prvog bloga Ane Parčetić koji govori o tome kako je ona došla na vreme. Bez šale, Ana je zakasnila i brinula da li je ponela sve stvari koje će joj biti potrebne.

snjezana sucur 21 Wannabe blogerke i njihov prvi utisak o šou programu

Ana Maksimović se pakovala 15 minuta pred polazak i baš kao i ostatak ekipe “Ibiza girls” imala problem sa kašnjenjem.  O tome više čitajte u postu –“Mrzovoljan početak”.

Lenka Gatić

Editors choice