Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Nakon prve epizode Wannabe Blogger Reality Show-a u kojoj ste imali priliku da upoznate devojke i čujete njihove komentare, usledila je druga epizoda koja, između ostalog predstavlja i useljenje naših blogerki u prvi feng shui hotel na Balkanu “88 rooms”.

Mnoge devojke su se ovde prvi put susrele sa prostorom uređenim po feng šui principima, a neke od njih su imale prilike i da promene mišljenje o ovoj istočnjačkoj filozofiji. U svojim kratkim blogovima u kojima prenose svoje utiske iz šoua,  devojke su pričale o svom neposrednom susretom sa feng shui filozofijom, a mi vam ukratko prenosimo njihove utiske.

Katarina Nešić1 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Katarina Nešić, koja je veliki fan kineske kulture je, kada joj je saopšteno da će prebivati u feng shui hotelu bila jako uzbuđena, i prema njenim rečima, pomislila je da je čak i u svetu mode prati neki kineski duh. “Često kažem sebi, da sam u prošlom životu bila Kinez”, dodala je Katarina.

nina peric 5 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Nina Perić je bila vrlo uzbuđena što će dobiti priliku da iskusi čari ove istočnjačke filozofije, dodavši “Videćemo kako će čudesan feng shui i njegova energija uticati na mene”.

Marija Pribić 4 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Marija Pribić se pred useljenje u hotel naoružala literaturom i čitala o feng shuiju. Kada je ušla u hotel, dobila je potvrdu svega što je pročitala: “Kada sam kročila u hotel u meni je preovladala pozitivna energija i dosta mi je ublažila tremu”, rekla je Marija.

zorica dukovski 211 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Zorica Dukovski je ušla u hotel vrlo skeptična. “Šta je uopšte feng shui? Pojam sam poznavala samo okvirno – neka kineska veština razmeštanja pokućstva kako bi energija bolje cirkulisala tipa spusti poklopac od wc šolje da ne ulazi negativna energija iz kanalizacije, svi će poginemo u negativnu energiju, brate mili. Mada uvek spustim poklopac, za svaki slučaj”, rekla je šaljiva Zorica. Ipak, posle samo nekoliko sati boravka u hotelu, ubrzo je promenila mišljenje i osetila pozitivnu energiju.

lift1 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Ana Parčetić je veliki obožavalac feng shui filozofije, i tvrdi da je ceo život živela u prostorima koji su u skladu sa njom. Ona je takođe i dala veoma detaljno objašnjenje ovih istočnjačkih principa, rekavši: “Moj doživljaj fenk šuija je skladna postavka samog objekta, pa tako i predmeta unutar njega u odnosu na Sunce, i Univerzuma, odnosno raspored u samim sobama, ma raspored apsolutno svega, postavka i položaj svega se nalaze u međusobno uzvraćenoj energiji sa višim silama. Razumeli ili ne, meni se dopada feng šui”. Poučno, zar ne?

dragana marovic1 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Ipak, da feng shui nije u svim situacijama toliko moćan, svedoči priča Dragane Marović, čija trema je bila toliko ogromna da ni neverovatan prostor hotela “88 Rooms” nije uspeo da je ublaži.

katarina veljkovic2 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Katarina Veljković izjavila je da je na nju feng shui definitivno uticao, jer je bila stalno dobro raspoložena i smirena, dok je uobičajeno nenmirna, i stalno juri nekud.

ana maksimovic 3 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Ana Maksimović je uočila da enterijer feng shui hotela nikako nije za potceniti, jer je to jedan veoma moderan i dobro osmišljen prostor.

Jovana Perić 2 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Jovana Perić tvrdi da je osetila nesumnjivu snagu feng shuija, opisavši je rečima “Privuci i širi pozitivnu energiju”.

snjezana sucur 2 Wannabe blogerke o feng shui filozofiji

Snježana Šućur, za razliku od njene drugarice Ane Parčetić nije bila baš sigurna šta je feng shui, ali brzo se prisetila: “Pitam se šta je feng šui. Saznajem da to ima veze sa kineskom religijom i njihovim uverenjima i filozofijom. Ping, upali mi se lampica u glavi! Sa feng šuijem sam se susrela kod Anine (Parčetić) tetke. Sećam se prijatne i tople atmosfere, baš kakvu zatičem u hotelu”.

Šta vi mislite o feng shui filozofiji?

Jasna Stanić

Editors choice