Nakon što ste u ponedeljak imali priliku da vidite treću epizodu Wannabe Blogger Reality Show-a, koja se ovoga puta sastojala iz dva dela, u kojoj su neke od devojaka imale makeover, na njihovim blogovima možete pročitati i njihove utiske.

Makeover je za devojke bio pravo iznenađenje, pa zato i ne čudi što je bio glavna tema novih postova, te vam mi ukratko prenosimo njihove utiske.

Ana Parčetić u svom blogu ističe da je pristalica makeover-a, pa je zato bila srećna što je Bojan Repaja izabrao baš nju da joj promeni frizuru. Međutim, krajnji ishod joj se nije naročito dopao, pa je napisala: “Kosa mi je vraćena u prirodnu boju, oblik je stepenast, sa šiškama – s desne na levu stranu. Ništa novo za mene. To je bila moja frizura godinama. Upravo ovo što mi se na glavi nalazilo pre makeover-a, ostaci ombre efekta, sa izblajhanom selotejp štraftom pri vrhovima, bila je moja glavna promena i prvo ekstremnije upuštanje, kada je kosa u pitanju”.

ana parcetic Wannabe Blogger Reality Show: Kako je protekao makeover?

Dragana Marović je u ovoj epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a imala najdrastičniji makeover, ali je priznala da joj nije bilo nimalo prijatno kada su, tokom makeover-a, počeli komentari. Dragana je u svom blogu napisala: “Prvo je krenulo šišanje pola kose, gde sam ja ostala totalno zabezeknuta i u tom trenutku sam pomislila ‘Da, ja ću stvarno biti dečak, imaću dečačku frizuru, nikada više neću imati dečka, ja ću biti dečak’ . Zatim je posle tog stresnog šišanja, kakvo nikad u životu nisam doživela, usledilo farbanje. Nakon farbanja dobila sam kometar: ‘Jao baš ti je lepa ta zelenkasta nijansa!’. Šta je gore od dečačke frizure ne znam, na primer ZELENA KOSA!”.

dragana marovic2 Wannabe Blogger Reality Show: Kako je protekao makeover?

Jovana Perić nije pristalica velikih promena, ali kada su profesionalci u pitanju, rado prihvata njihove savete i pomoć. Međutim, slutila je da će Bojan Repaja baš nju odabrati, te je, posle makeover-a bila veoma zadovoljna rezultatima, te je napisala: “Posle nepunih sat vremena Bojanovog rada na mojoj kosi, pogledala sam se u ogledalo i imala šta da vidim: predivna, ženstvena frizura puna volumena. Prezadovoljna sam. Iskoristila bih ovu priliku da se javno zahvalim frizeru Bojanu što mi je omogućio da se tog dana osećam kao zvezda.”

jovana peric Wannabe Blogger Reality Show: Kako je protekao makeover?

Katarina Veljković nije bila previše uzbuđena kada joj je rečeno da će imati makeover, a kada ju je Bojan Repaja izabrao, jedva je čekala da vidi rezultat. Evo kako se njoj dopala njena nova frizura: “Merilin Monro 21. veka, pa hvala ti Bojane! Istakao je neke moje osobine koje ustvari mogu i frizurom da prikažem. Osećala sam se samouvereno i seksi. Šepurila sam se po Diktatu kao da sam svet osvojila, a u glavi mi ide pesma ‘The world is mine’. Bojane nisi me se otarasio, vidimo se u Diktatu!”

katarina veljkovic Wannabe Blogger Reality Show: Kako je protekao makeover?

Nina Perić je znala da njena frizura ne izgleda najsjajnije, ali ju je saznanje da će imati makeover veoma uplašilo, jer joj je rečeno da će joj potpuno skratiti kosu. Međutim, Bojan Repaja joj je samo osvežio kosu, a Nina je u svom postu napisala: “Svidela mi se frizura i možda mi stvarno talasasta kosa bolje stoji, ali ja se ipak opredeljujem za ravnu. Bilo je zanimljivo i zabavno, ali definitivno ne bih volela da opet osetim taj momenat ‘Ošišaćemo je skroz kratko, to će biti jedna kul frizura’.”

nina peric Wannabe Blogger Reality Show: Kako je protekao makeover?
Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.
 
Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.   
Comments