U protekloj, 4. epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a, devojkama je rečeno da spakuju svoje kofere, i da u njih odlože sve, uključujući i mobilne telefone, i da bez njih napuste sobe.

Devojkama nije objašnjeno zašto ovo rade, i do kraja epizode nisu saznale šta ih čeka. Dok su one u neizvesnosti provodile vreme u sali za konferencije, modna urednica magazina “Hello”, Vanja Pantin i modna urednica magazina “Best Shop”, Irena Jovanović, dobile su potpuni uvid u sadraj kofera naših takmičarki.

Dok su one otvarale pitanje “fejk” odeće  i ostalih modnih pehova takmičarki, devojke su čekale u neizvesnosti. Kako su one doživele sve ovo, pisale su u svojim blogovima.

nina peric 221 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Nina Perić je rekla da je najveća tragedija za nju bila to što je morala da ostavi svoj telefon u sobi: “To me je totalno šokiralo! Zavisnik sam od interneta, jer prosto živimo u vremenu kada je telefon više nego potreban. Posebno kada sam nakon svega imala tredesetak propuštenih poziva od mame. Bile smo u prostoriji preko 5 sati i iščekivale da vidimo šta nam sledi. Bilo je zanimljivo, ali posle par sati je prešlo granicu”.

ana parcetic21 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Katarina Nešić je bila uverena da neko ispada, a Ana Parčetić je bila veoma zbunjena. “Zamislite buduće blogerke bez mobilnih telefona, nerealno! Isto to pakovanje kofera nam je bilo potpuno nejasno, kako zašto, gde, ko, šta?! Nakon nekolikosatnog čekanja, i razbijanje glave pitanjem „ZAŠTO“, dobile smo odgovor”, dodala je Ana.

jovana peric 11 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Katarina Veljković  čvrsto je odlučila da ne “lomi glavu” pitanjima, već da se samo prepusti, a Jovana Perić je iskoristila vreme neizvesnosti za bolje upoznavanje sa devojkama.

Saznajte kako su se sa neizvesnošću nosile i Ana Maksimović, Zorica Dukovski, Snježana Šućur, Dragana Marović, i Marija Pribić.

Šta ste vi prvo pomislili kada je devojkama rečeno da spakuju kofere?

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Jasna Stanić

Comments