Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

U protekloj, 4. epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a, devojkama je rečeno da spakuju svoje kofere, i da u njih odlože sve, uključujući i mobilne telefone, i da bez njih napuste sobe.

Devojkama nije objašnjeno zašto ovo rade, i do kraja epizode nisu saznale šta ih čeka. Dok su one u neizvesnosti provodile vreme u sali za konferencije, modna urednica magazina “Hello”, Vanja Pantin i modna urednica magazina “Best Shop”, Irena Jovanović, dobile su potpuni uvid u sadraj kofera naših takmičarki.

Dok su one otvarale pitanje “fejk” odeće  i ostalih modnih pehova takmičarki, devojke su čekale u neizvesnosti. Kako su one doživele sve ovo, pisale su u svojim blogovima.

nina peric 221 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Nina Perić je rekla da je najveća tragedija za nju bila to što je morala da ostavi svoj telefon u sobi: “To me je totalno šokiralo! Zavisnik sam od interneta, jer prosto živimo u vremenu kada je telefon više nego potreban. Posebno kada sam nakon svega imala tredesetak propuštenih poziva od mame. Bile smo u prostoriji preko 5 sati i iščekivale da vidimo šta nam sledi. Bilo je zanimljivo, ali posle par sati je prešlo granicu”.

ana parcetic21 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Katarina Nešić je bila uverena da neko ispada, a Ana Parčetić je bila veoma zbunjena. “Zamislite buduće blogerke bez mobilnih telefona, nerealno! Isto to pakovanje kofera nam je bilo potpuno nejasno, kako zašto, gde, ko, šta?! Nakon nekolikosatnog čekanja, i razbijanje glave pitanjem „ZAŠTO“, dobile smo odgovor”, dodala je Ana.

jovana peric 11 Wannabe Blogger Reality Show: Kako su devojke podnele neizvesnost

Katarina Veljković  čvrsto je odlučila da ne “lomi glavu” pitanjima, već da se samo prepusti, a Jovana Perić je iskoristila vreme neizvesnosti za bolje upoznavanje sa devojkama.

Saznajte kako su se sa neizvesnošću nosile i Ana Maksimović, Zorica Dukovski, Snježana Šućur, Dragana Marović, i Marija Pribić.

Šta ste vi prvo pomislili kada je devojkama rečeno da spakuju kofere?

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Jasna Stanić

Editors choice